Andrások bájoltak, de egy kislány lopta el a show-t - Czirók András és Hargitai András a Bájolóban

Képgaléria megtekintése2020.02.21. - 00:15 | Kiss Eszti

Andrások bájoltak, de egy kislány lopta el a show-t - Czirók András és Hargitai András a Bájolóban

Február 20-án, csütörtökön Czirók András és Hargitai András zenés estjére várták az érdeklődőket a Berzsenyi Dániel Könyvtár Bájoló című sorozatában.

Február 20-án a Berzsenyi Dániel Könyvtárban tovább folytatódott a már ismert Bájoló sorozat. Boros Ferenc vendége ezúttal az Ndrew's Acoustic volt, azaz Hargitai András és Czirók András duója.

Az akusztikus duó 2013-ban alakult, zenei palettájuk kezdetben rockdalok feldolgozásából állt, később saját szerzemények is kerültek a repertoárba, amelyek Hargitai András (Hargi) tollából származnak.

Boros Ferenc kérdésére a srácok elmondták, hogy a zene és a gitár szeretetét Hargi hazulról hozta, Ciri pedig kollégiumi évei alatt ragadott először gitárt, ezzel akart imponálni a lányoknak.

2014-ben az Átjáró tehetségkutatóban (ahol különdíjat nyertek), még név nélküli zenekarként indultak, a kreativitásnak köszönhetően itt döntöttek az Ndrew's Acoustic név mellett. (a név egyébként a két András keresztnevéből adódott.)

A tehetségkutatón szerzett tapasztalatokat a srácok két másik zenekarban is kamatoztatják (Apex, Red Rockets), így jogosan merült fel az est folyamán az a kérdés, hogyan tudják összeegyeztetni a zenélést, illetve a zúzást a nyugodt akusztikkal. A fiúk elmondása szerint ez számukra nem nehéz feladat, mert mindkét stílus közel áll hozzájuk, sőt, egyre több időt szeretnének fordítani erre a "csendesülős" formációra.

A beszélgetés alatt szó esett többször is a Red Rockets zenekarról, a megjelent albumról, klipforgatásról és a távlati tervekről. Egy-egy kérdés megválaszolása után a fiúk a húrok közé csapva saját és feldolgozás dalokkal bájolták el a közönséget.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás