SziaBori! - Megjelent az Apnoé hatodik lemeze

2020.03.16. - 11:00 | vaskarika.hu

SziaBori! - Megjelent az Apnoé hatodik lemeze

SziaBori! - Ezzel a címmel jelentette meg új albumát az idén 20 éves szülinapját ünneplő Apnoé zenekar. De nem csak Boriknak küld "sziá"-t a zenekar. Két gyerekeknek szóló album után újra a rockzenei színpadokon köszönthetjük a 6. lemezét kiadó bandát!

Szia Bori! Jössz a Holdra? Lesz sajttorta, Héjanász, avaron, kakaóscsiga-csonk, meg rágott csoki. Vannak, akik vitatják a Holdra szállást, a többiek, virágos réten heverészve számolgatják a hullócsillagokat, egyesek Adyra táncolnak, mások Szonjának harangoznak, és akad olyan is, aki megjegyzi magának az éktelen kék eget. Nem vitás, fura egy társaság, de ők mindannyian az Apnoé zenekar új lemezét hallgatják.
A címe: „SziaBori".

Ha Te is közéjük tartozol, vagy ha megismernéd ezt a színes társaságot, hallgasd meg a zenekar új albumát:

Spotify: http://bit.ly/SziaBori_spotify

itunes: http://bit.ly/SziaBori_itunes

Google Play: http://bit.ly/SziaBori_googleplay

Deezer: http://bit.ly/SziaBori_deezer

Közvelten link a lejátszási listához

 
A klubok és fesztiválok közönsége már jól ismeri a bandát, akik palettáján a világzenétől kezdve a rockos megszólaláson át a gyerekeknek szóló lemezekig minden megtalálható. Legújabb lemezük, a SziaBori megjelenését megalakulásuk huszadik évfordulójára időzítették.

A mindig megújuló zenekar most sem a kitaposott úton haladt tovább. Ezen a lemezükön a korábbiakhoz képest a szöveg és a zene is személyesebb hangvételű lett. Két versfeldolgozást leszámítva, erre az albumra a zenekar saját szerzeményei kerültek fel. Pintér István Attila "Jumbow" szövegeit Takács Gergely, a zenekar frontembere formálta dalokká. Az anyag frissességéről Horváth Barnabás Botond (Sooeri & Poolek, Baab, The [hated] Tomorrow) zenei producer gondoskodott.

Az új albumból már adott ízelítőt a zenekar: a "Nemállat" című számukat tavaly ősszel, majd az Ady Endre előtt tisztelgő megzenésített verset, a "Héja-nász az avaron"-t a költő születésnapján mutatták be. 

APNOÉ - HÉJA-NÁSZ AZ AVARON: https://youtu.be/kXuufg8NllU

APNOÉ - NEMÁLLAT: https://youtu.be/SqCRHIgGcQI

Apnoé Facebook: https://www.facebook.com/apnoeband

Új hozzászólás