New Level Empire koncert az M2 Petőfi TV-n

2020.06.20. - 00:20 | vaskarika.hu

New Level Empire koncert az M2 Petőfi TV-n

Az elektronikus zene egyik hazai meghatározó képviselője, a New Level Empire teszi tiszteletét hétfőn este az M2 Petőfi TV-n. A zenekar akusztikus koncerttel örvendezteti meg a nézőket az Akusztik adásában, ami azért is különleges, mert évente csak pár alkalommal játszanak ilyen hangszerelésben.

„Az akusztikus zene hozzám nagyon közel áll, régen is sok alkalommal zenéltem így, de mostanság is így állok színpadra, ha egyedül vagyok: egy szál akusztikus előadóként. A New Level Empire dalok is meglepően jól működnek ebben a "meztelen", natúr hangzásban" - árulta el Ujvári Zoltán Szilveszter "Zola", aki azt is hozzátette, hogy a közönség hiánya miatt furcsa volt a felvétel - „Lenyomni egy teljesen műsort úgy, hogy a dalok végén hallani a tücsök ciripelést, az több mint furcsa. Plusz így a dalok közötti interakciók is elmaradtak, egy-két konfot leszámítva. De összeségében nagyon jól éreztük magunkat ebben a különleges helyzetben."


Az Akusztik adásában a New Level Empire legismertebb dalaik csendülnek majd fel. Olyan dalok fűződnek a nevükhöz, mint a Son of The Sun, amely a 2015-ös SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) himnusza volt, vagy a 2014-es női kézilabda EB hivatalos dala, a Hold Your Hands So High. Az A38 színpadán egy szám erejéig pedig csatlakozott hozzájuk Boros Csaba is a Republicból, akivel a Valódi című közös számukat adták elő.


-„Az Akusztikra próbáltunk az ismertebb számainkkal, illetve az általunk jónak ítélt feldolgozásokkal készülni. Emellett annyi volt a plusz kérés a műsor részéről, hogy egy magyar dalt dolgozzunk fel, így esett a választás az R-Go Létezem dalára" - mondta Zola, a zenekar gitárosa, vokalistája, aki azt is megosztotta, hogy bizony a zenekarban mindenkinek megvan a kedvenc száma - „Fanninak például a "Hallod, látod, érzed" a favorit, van is egy ilyen tetoválása! Amikor a dal megjelent, akkor a dal címét 3 piktogram szimbolizálta, amit Fanni magára varratott."

A New Level Empire Akusztik 2020. június 21-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később június 22-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Új hozzászólás