Magyar hangja - Beavató szinkronszínház Stohl Andrással, Hollósi Frigyessel és más ismerős hangokkal

2010.02.07. - 00:15 | vaskarika.hu

Magyar hangja - Beavató szinkronszínház Stohl Andrással, Hollósi Frigyessel és más ismerős hangokkal

Helyszín: HEMO, Weöres Sándor Színház

Dátum: 2010.02.09.

Nem tudni jövő kedden (hét óra tájban) a Hold melyik fényszöge esik a volt Hemo-ra, de egy biztos, a csillagok rejtélyes együttállásának köszönhetően a Weöres Sándor Színház ezermester-varázslója (tudják, a 9700 Feri bácsija, a Szakmák Színházának hóbortos Merlinje – magyar hangja Jordán Tamás) most megannyi filmsztárt és sorozathőst repít azonos időben ugyanarra a helyre: egy szinkronstúdióvá vajákolt „kávéházi” szegletbe.

A színészklubban diskurál majd a Gyűrűk ura Trufája, megigéződik Johnny Depp és Matt Damon (Stohl Andrással), a „Thomas és a gőzmozdony" mesélője, a New York-i helyszínelők zseniális nyomozója (Csankó Zoltánnal), a Szex és New York csípős nyelvű szingli-bigéi közül Carrie (Spilák Klárával). Velük sztorizik a „Csengetett, Mylord?" ügyeskedő komornyikja, a Tűzvonalban Kálmán bá'-ja. (Hollósi Frigyes). A sorozat-szellemek sorában előkelő helyet foglal majd el az olasz Bűvölet hősnője, avagy Meryl Streep és Bo Derek (Németh Judit, aki a Magyar TV promóciós hangja is).

Merlinnel ezúttal maga a néző is elvarázsolódhat, hangot kölcsönözhet kedvenc nyomozójának-sorozatszereplőjének. Tehát nem csupán ízelítőt kaphatunk ebből a furcsa világból, hanem magunk is egy szinkronstúdióban foglalhatunk helyet.

Magyar hangja

Előadás: 2010. február 9., kedd, 19 óra

Helyszín: nagyszínpad

Jegyár: 1500 Ft

Hangmérnök: Beke Tamás

Rendező: Juhász Anna


Új hozzászólás