Csiszér László dicsőítő koncertje a Székesegyházban

Képgaléria megtekintése2020.07.08. - 00:10 | Déri Norbert

Csiszér László dicsőítő koncertje a Székesegyházban

Hétfőn este a szombathelyi Sarlós Boldogasszony Székesegyház adott otthont Csiszér László és barátai dicsőítő koncertjének. A Tömő János felkérésére idelátogató dalszerzőhöz helyi dicsőítő zenészek is csatlakoztak.

„Jézus Krisztus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké." /Zsid 13,8/

Csiszér László dicsőítésvezető, dalszerző, zenész, a Szent András Evangelizációs Iskola munkatársa, aki csapatával magyarlakta területeken szolgál. Dicsőítő miséken, imaalkalmakon, iskolai evangelizációkon, konferenciákon, kurzusokon és koncerteken is egyaránt.

Hétfőn este Tömő János felkérésére ellátogatott Szombathelyre, erre az alkalomra helyi dicsőítő zenészek is csatlakoztak hozzá. Így énekelt vele a varázslatos hangú Melega Juli és kísérte gitáron Házi Bence, akik az Új Esély Dicsőítő zenekar tagja. Társult hozzájuk még két gyönyörű hangú vokalista hölgy, valamint egy billentyűs és ütős zenész.

A dicsőítésre felekezettől függetlenül közel kétszázan érkeztek - a szombathelyieken és környékbelieken kívül Sopronból és Budapestről is -, és énekelték közösen az ismert énekeket. Áhitat és öröm járta át a szíveket.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás