Isis Big Band koncert a Városháza teraszán

Képgaléria megtekintése2020.08.01. - 01:45 | Büki László 'Harlequin'

Isis Big Band koncert a Városháza teraszán

A teltházas koncertek után a szombathelyi belváros tetejéről szólt Dell’Amico Romeóval a My Way! A Nyitott Városháza programsorozat második teraszkoncertjét a Pintér Róbert vezette Isis Big Band adta péntek este a Városháza első emeletén.

Szving muzsika törte meg Szombathely esti "csendjét" pénteken, amit a Városháza előtt és a terasza alatt is sokan hallgattak azok közül, akiknek már nem jutott a limitált számú belépőből. A Strike Up The Band stílusos kezdésnek bizonyult, valóban belekezdett a banda, áradt a szving, a bebop és a filmzeneslágerek folyama a Bejczy utca flasztermelegében.

Két-három zenekari darabot követően Dell'Amico Romeo lépett mikrofon elé, és olyan örökzöldeket rázott ki kisujjból a felvezetőben említett My Way mellett, mit a More, a Feelings, vagy éppen a Strangers in the Night. A filmzenei blokkban a szinte elmaradhatatlan The Pink Panther's Theme, a James Bond és a Charlie's Angels filmek egy-egy dala is elhangzott, ahogy Glenn Miller örökzöldje, az In The Mood sem maradhatott ki az IBB szeánszból.

A zenekar tagjai szólistaként is megmutatták magukat a közönség értő tapsától kísérve. A ráadás igazi örömzenélésbe 'torkollott", benne Máté Péter Zene nélkül mit érek én és a Village People Y.M.C.A című pophimnuszával. 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás