Hobo estjével zárul idén a Zsámbéki Nyári Színház sorozata

2020.08.25. - 00:30 | vaskarika.hu

Hobo estjével zárul idén a Zsámbéki Nyári Színház sorozata

Hobo szept. 1-jei Halj meg és nagy leszel című estjével zárul a Zsámbéki Nyári Színház idei sorozata. Az estet a Zichy-kasély udvarán álló szabadtéri színpadon tartják meg.

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!!

Szeptember 1. (19.00) Romtemplom - Zichy-kastély szabadtéri színpada

Technikai okokból a Zichy-kastély udvarán kerül színre HOBO Halj meg és nagy leszel című estje Vidnyánszky Attila rendezésében. A Zsámbéki Nyári Színház idei programjai nagy részét a kastélyudvar árnyas fái alatt felállított szabadtéri színpadon tartották meg. Az idei sorozatban vendégük volt többek között Csákányi Eszter, Lovasi András, Elek Ferenc, Vecsei H. Miklós, Borbély Alexandra, Kováts Adél, Csuja Imre, Hajdu Steve, Trill Zsolt, Szilágyi Tibor, Balsai Móni, Wunderlich József, Beck Zoltán, Mácsai Pál és Lukács Miklós, Fekete Ernő, Wunderlich József, Lotfi Begi, Járai Márk, Szabó Balázs, Háy János, Kamarás Iván zenekarával, Kollár-Klemencz László és zenekara, valamint Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert is. Az előadások egy része a nagysikerű Kedves Zsámbék sorozat részeként valósult meg Seres Tamás rendezésében.

HOBO szeptember 1-jei estje lesz az utolsó az idei nyári előadások sorában, így zárul a Zsámbéki Nyári Színházi 2020-as évada.

„Itt, a színházban bevallhatok mindent, úgysem hiszi senki egy szavamat sem. Hogy utána könnyebb lesz? A fenét. A tapstól lesz könnyebb, hogy össze-vissza hazudhatok és megtapsolnak. Vagy igazat mondhatok? Nem hiszik el, de nem is kell, a lényeg az, hogy tapsoljanak... Ezért jó a színház. Itt minden lehetek, akár még önmagam is, úgy sem hiszik el. Akkor minek hazudjak? Az nem könnyű, munkaigényes dolog, ki kell találni mindent, aztán leírni, megtanulni és úgy csinálni, mintha..." - írja Hobo.


„Az a Hobo, akit a Halj meg, és nagy leszel szerepében fognak látni, az egyik legőszintébb ember, akit valaha ismertem. Őszintesége megrendítő és bátorságot adó" - mondja a rendező, Vidnyánszky Attila.

Írta: Földes László Hobo
Zene: Póka Egon
Díszlet: Olekszandr Bilozub
Rendezte: Vidnyánszky Attila

Az előadásokról bővebb információ és jegyek a http://zsambekiszinhaz.hu/ és a https://zsambekiszinhaz.jegy.hu/ oldalon, személyesen a zsámbéki Tourinform irodában. Jegyrendelést fogadnak a e-mail címen is.

Jegyvásárlási információk:

- E-mailen: Jegyekre előjegyzést a zsambekinyar.info@gmail.com címen is felveszünk. Itt kérjük, adják meg telefonszámukat!
- Online jegyvásárlás korlátozott számban a zsambekiszinhaz.jegy.hu oldalon.
- Jegyvásárlás személyesen a zsámbéki Tourinform Irodában, hétvégén, az előadás napján, illetve hétköznap nyitvatartási időben.
- Az előadások előtt készpénzzel nem lehet jegyet vásárolni, csak bankkártyát tudunk elfogadni.

Kapcsolódó írásaink:

Július 5-én indul a Zsámbéki Nyári Színház

2020.06.24. - 12:45 | vaskarika.hu - Fotók: Fejér

Július 5-én indul a Zsámbéki Nyári Színház

Helyszín: Zsámbék

Dátum: 2020.07.06 - 09.02.

Zsámbék különleges szabadtéri helyszínei adnak otthont a Zsámbéki Nyári Színház idei programjainak július 5-ével kezdődően. A frissen felújított Zichy-kastély sajátos atmoszférájú, nyitott belső udvarán álló színpadra tervezik idén az előadások java részét, de lesz előadás egyes - gasztronómiához köthető - produkciók esetében a város kedvelt éttermeinek szabadtéri területein.

Különleges találkozások Zsámbékon

2020.07.24. - 11:30 | vaskarika.hu - Fotók: Fejér János

Különleges találkozások Zsámbékon

Ezen a héten pénteken Fekete Ernő, Wunderlich József, Borbély Alexandra és Lofti Begi, vasárnap Mácsai Pál és Lukács Miklós lépnek fel a zsámbéki Zichy-kastély színpadán, majd egy hát szünetet követően augusztus 9-én jön a Szívárnyék, ami szeptember 2-ig lesz műsoron.

Új hozzászólás