Befektetési lehetőségek Vas megye szívében

2020.11.26. - 09:30 | (X)

Befektetési lehetőségek Vas megye szívében

Az évszázados hagyományokkal rendelkező Vasvár a jövőt kínálja a befektetők számára.

A "Dél-Vas Megyei Gazdaság- és Foglalkoztatás-fejlesztési Együttműködés a helyi gazdaságfejlesztés szolgálatában" című projekt keretében olyan „befektetésösztönzéshez kapcsolódó tevékenységek" valósultak meg az idei évben, mint piackutatás és befektetői lehetőségek humán erőforrás alapú feltérképezése, térségi befektetésösztönzési stratégia kialakítása, befektetői ajánlatok készítése, befektetési marketing.

Tóth Balázs, Vasvár város polgármestere nemrég egy promóciós kisfilmben mutatta be a Vasváron található befektetői lehetőségeket. A témában egy kiadvány is elkészült. A marketinganyagokból kiderül, hogy a lehetséges befektetők számára számos lehetőséget tud az önkormányzat biztosítani.

A könnyen megközelíthető, többszintes, 1500-1800 m2 hasznosítható alapterületű, egykori szakközépiskola gyönyörű környezetben, egy őspark ölelésében fekszik, igényes szállodaként vagy akár irodaházként is megtalálhatná végleges funkcióját.


Ugyancsak szállodai, de akár idősotthon szerepet is kaphat, vagy lakások is kialakíthatók a jelenleg üresen álló Domonkos-rendi zárda háromszintes épületegyüttesében, mely szintén jelentős zöldterülettel rendelkezik.


Vasvár belvárosától távolabb található a város teljes infrastruktúrával felszerelt ipari parkja. A hatalmas, 100 ezer m2-es terület legalább 8 vállalkozás számára biztosíthat betelepülési lehetőséget.

A vasvári Szentkútfürdő a nyári szezonban gyönyörű, családias környezetben várja a látogatókat. Egy szállodafejlesztés a fürdő vonzáskörzetében, a régi kemping helyén nagyban hozzájárulhatna a város turizmusának előrelépésében.


A Hegyhát valódi ékszerdobozaként, Vasvár nyugodt, zöld, élhető kisváros, rengeteg rendezvényével pozitív értéket képvisel a helyi lakosság és az ide látogató turisták számára.

A Dél-Vas Megyei Gazdaság- és Foglalkoztatás-fejlesztési Együttműködés a helyi gazdaságfejlesztés szolgálatában" című (TOP-5.1.2-15-VS1-2016-00001 azonosítószámmal rendelkező) projekt keretében az Európai Szociális Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.


Új hozzászólás