Amiről a fák suttognak - Lélegzetelállító film a bükki őserdőről

2021.04.03. - 15:15 | vaskarika.hu - Fotó: Filmdzsungel Stúdió / youtube.com

Amiről a fák suttognak - Lélegzetelállító film a bükki őserdőről

Április 4-én, 13 órától műsorra tűzi a Duna TV azt a természetfilmet, amit a Bükk-fennsíkon található, titokzatos őserdőben forgattak. A lenyűgöző alkotás a vetítés után 7 napig még megtekinthető lesz a MédiaKlikken!

„Létezik egy erdő, amit az ember nem háborgat, ahol láncfűrészek zaja nem hallatszik. Ahol a fák évszázadokig élhetnek, és végül ugyanott válnak földdé, ahol megszülettek" - olvasható a film beharangozójában. Már maga a trailer is nagyon izgalmasra sikeredett:


A film főszereplője egy száz év körüli bükk. Megismerkedhetünk a történetével, és bepillantást nyerhetünk a fák életének titkaiba, nem véletlenül kapta a film az Amiről a fák suttognak címet. De nemcsak róluk, hanem az erdőben élő többi élőlényről, a bükk tágabb környezetéről is láthatunk káprázatos felvételeket.

A Filmdzsungel Stúdió filmje a MédiaKlikken, ide kattintva a vetítés után 7 napig még megtekinthető lesz!

Amiről a fák suttognak
Magyar ismeretterjesztő film, 2020

Korhatár nélküli műsorszám.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Takács Rita
Operatőr: Tisza Balázs, Tóth Zsolt Marcell, Vidos Erik
Rendezte: Takács Rita

megosztom a twitter-en megosztom a facebook-on megosztom a delicious-on megosztom a startlapon megosztom a google+-on NyomtatásKüldés e-mailbenAz oldal tetejére Forrás: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Bencés Emese 2021.04.30. - 19:18
Gyönyörű film : Amiről a fák suttognak. Gratulálok hozzá! Csak azt nem értem , hogy miért nem tüntetik fel a szöveg forrását ( Peter wohlleben művei.
BLH 2021.04.30. - 20:59
Mármint a filmben nem tüntetik fel?