Főzzünk embert és együnk tudományt! - A Tudósok ökumenikus diétakoncertje Afrikából (jan. 22.)

2021.01.21. - 00:15 | vaskarika.hu

Főzzünk embert és együnk tudományt! - A Tudósok ökumenikus diétakoncertje Afrikából (jan. 22.)

Legújabb és leghatékonyabb diétájuk fontos része lesz a már-már hagyományossá vált dadaista évértékelőjük is, amelyet koronavírussal elfoglalt miniszterelnökünk mostanában nem tarthat meg, s amelyet ezért a Tudósok zenekar Központi Bizottságának Főtitkára tart majd meg helyette...

Mit tehet a zenész, ha nem koncertezhet? - teszik fel a kérdést brit, magyar és karagandai tudósok, s mivel immár globális az imperialista kapitalizmus, amelyben elvárt, hogy smiley-val a kopoltyúnkon boldog halakként ússzunk, a válasz nem lehet más a túlélés feltételeinek a megteremtése céljából, mint az öröm- és pénzszerzés egyéb módjainak a felkutatása.

A Tudósok zenekar ezért kidolgozta azt a diétát, amellyel minden eddiginél sikeresebben fogyhatsz, ráadásul úgy, hogy semmilyen gyártmányú kamuproduktummal nem kell mérgezned magad. Helyette csak nézel és hallgatsz egy összművészeti eseményt, valamint belekommunikálsz a közös örömfőzés ősi alkímiai folyamatába, melynek végén belátásod szerint a Tudósok digitális kiadványainak megvásárlásával támogathatod a jótékony ügyet, s ezzel is csak fogysz.

A Tudósok diétakoncertjét egyébként kvázi Afrikából sugározza majd, úgy, hogy egy budakalászi konyhában arcukat cipőpasztával átszínezve afrikaiaknak álcázzák magukat, hisz egyébként mindenki ott tud fogyni a legjobban, ahol biztosított az élelmiszerek természetes hiánya, és Afrika mellett ez most náluk is így lesz, ha nem sikerül hősies kotyvasztásuk.


Legújabb és leghatékonyabb diétájuk fontos része lesz a már-már hagyományossá vált dadaista évértékelőjük is, amelyet koronavírussal elfoglalt miniszterelnökünk mostanában nem tarthat meg, s amelyet ezért a Tudósok zenekar Központi Bizottságának Főtitkára tart majd meg helyette, amely különösen kidomborítja a 2021 - A Tudósok éve című programsorozat meghirdetését, melynek keretében kis- és nagyiskolásoknak szervezünk dalversenyt, akik majd a Tudósok legnagyobb slágereit adják elő szabad választásuk szerint. Az országos dalverseny döntője május 15-én lesz az A38 Hajón, ahol egyben a centrális ünnepség is a zenekar 35 éves fennállásának a megünneplésén a legmodernebb tankokkal dúsított fegyverkonvojok és impozánsan klasszikszőrös meztelen csajok felvonultatásával.

Csatlakozz a folyamhoz, fogyj le és légy boldog! Főzzük meg együtt és együk meg a jelenünket, hogy aztán magunk fogadhassuk boldogan és egészségesen a jövőnket!

A diétakoncertet végül új és régi szerzemények célirányú újraesztergálása nyomán zárjuk, s ezzel hívjuk kreatív lendületbe a vírus következtében megpunnyadt magyar ifjúságot.

Hajrá kabbala! Hajrá diéta!

Esemény: https://www.facebook.com/events/409649153639973

Új hozzászólás