Kaukázus: őszre elkészülhet az új lemez

2021.03.18. - 09:00 | MTI - Fotók: MTI / Cseke Csilla

Kaukázus: őszre elkészülhet az új lemez

Őszre elkészülhet A Dal 2021 győztesének új lemeze. Erről Kaukázus zenekar két tagja beszélt az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

A héten alakulnak ki a szerződéskötés részletei. A nyereményünk részeként egy év alatt kell elkészítenünk egy tízszámos lemezt az MTVA támogatásával, és most úgy tűnik, már idén ősszel elkészülhet az anyag" - mondta Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere, aki A Dal 2021, egyben a Petőfi Zenei Díj legjobb dalszövegírója elismerést is kiérdemelte.

Minél több fúziót szeretnénk belevinni a készülő új lemezbe. Sok ötletünk van; olyan albumot akarunk csinálni, amilyen még nem volt" - mondta a frontember.

Az is elhangzott, az Egyetlen szó című dal már tavaly májusban megszületett, majd ősszel beadták A Dal 2021 pályázatra, és a kiválasztást követően januárban és februárban csiszolták véglegesre. Domokos Tibor billentyűs a műsorban megerősítette: az Egyetlen szó alapja tíz perc alatt készen volt.

Kapcsolódó írásunk:

A Válaszok Istene azt mondta: Kaukázus - Az Egyetlen szó nyerte A Dal 2021-et

2021.03.14. - 01:15 | Büki László 'Harlequin' / MTI - Fotók: MTI / Cseke Csilla

A Válaszok Istene azt mondta: Kaukázus - Az Egyetlen szó nyerte A Dal 2021-et

Sok előzetes találgatás, szakmai "összehajolás" után szombaton este valóra vált az "átérzett pillanatok igaza": a Kaukázus megnyerte A Dal idei szériáját 'Egyetlen szó' című dalával. Öröm(ünk) a köbön!

Új hozzászólás