A Wellhello és Luca egy szomorú sétára indul

2021.04.24. - 12:45 | vaskarika.hu

A Wellhello és Luca egy szomorú sétára indul

Az elnöki páros legújabb dalában Lucával állt össze. A "Szomorú séta" az együttes idén megjelenő 'Zsúr' című albumának második előfutára. A címadó "Zsúr" és a "Szomorú séta" a Wellhello kísérletezőbb, merészebb stílusú korszakát vetíti elő.

"Elsőnek a "Zsúr"-t hoztuk ki, azt követi most a "Szomorú séta". Mindkét dalon érezni, hogy ez már egy másik Wellhello. Az évek során sokat változtunk, nem azok a srácok vagyunk, akik 2014-ben voltunk. Eljött az ideje, hogy ezt a zenénkben is éreztessük." - foglalta össze az új korszak kezdetét Fluor.



"Mindkét számra büszkék vagyunk, és és ez csak a kezdet - pár hetente hozunk ki új dalokat a lemezről. Tele vagyunk ötlettel és energiával, rekord mennyiségű dal várható 2021-re!"  -  osztotta meg a jövőbeli terveket Diaz.

A "Szomorú séta"-ban Fluor és Diaz partnere Luca volt. "Instagramon figyeltem először fel Lucára, rögtön megtetszett a hangja és stílusa is." - mondta Fluor az együttműködésről. "Nagyon tehetségesnek tartjuk Lucát, és szerettünk vele együttműködni. Szívesen dolgozunk vele a jövőben is, akár szerzőként / producerként segítve a karrierjét." - tette hozzá Diaz.

 

Új hozzászólás