ELTÁV: az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék dilpolmakiállítása

2021.05.13. - 10:00 | vaskarika.hu

ELTÁV: az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék dilpolmakiállítása

Május 14-én, pénteken tartja az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék a diplomakiállítását az online térben. A megnyitó időpontjában az eseményben közzétett, szerkesztett videóösszesítőn keresztül kaphatnak betekintést a tárlatba az érdeklődők. A kiállításenteriőrök mellett a videóban központi szerephez jutnak a végzős hallgatók rövid interjúi is, amelyek segítenek közelebbről megismerni az idén bemutatott diplomamunkákat.

HIRDETÉS

Kiállítók

Képalkotás (BA) nappali
Bakó Dorottya Julianna, Cseh-Németh Ádám, Lócsi Alexandra, Szalay Alexandra

Képalkotás (BA) levelező

Balázs Ágnes Márta, Csicsics Dávid, Farkas Anett, Farkas Vivien, Horváth Dorina, Musztács Tímea, Varga Martina

Megnyitó

Május 14. (péntek) 18.00

Online, élő bejelentkezéssel megnyitja Dr. Bordács Andrea esztéta, a Vizuális Művészeti Tanszék tanszékvezetője. A megnyitó ITT lesz követhető a fenti időpontban.

Megtekinthető

A megnyitó időpontjában az eseményben közzétett, szerkesztett videóösszesítőn keresztül kaphatnak betekintést a tárlatba. A kiállításenteriőrök mellett a videóban központi szerephez jutnak a végzős hallgatók rövid interjúi is, amelyek segítenek közelebbről megismerni az idén bemutatott diplomamunkákat.

A videódokumentáció elkészítésében Vincze Márton működött közre. A csoportos tárlat Salamon Júlia Kiállításrendezés kurzusának keretében valósult meg, hallgatói közösségi munkában. A helyszínt a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ (MMIK) - AGORA Szombathelyi Kulturális Központ biztosította.


Új hozzászólás