Caramel is fellépett a főtéri Ez az a nap! Reménység Esték koncerten

Képgaléria megtekintése2021.08.24. - 07:15 | Déri Norbert

Caramel is fellépett a főtéri Ez az a nap! Reménység Esték koncerten

Szombathely is csatlakozott az Ez az a nap! Reménység Esték elnevezésű országos rendezvénysorozathoz, aminek részeként augusztus 22-én a főtéren fellépett Molnár Ferenc Caramel, aki az elmúlt években többször is vallást tett hitéről. Rajta kívül színpadra lépett a dzsesszgitáros Gyárfás István, az országosan ismert keresztény énekes-dalszerző, Pintér Béla, valamint a helyi Mécses együttes és Melega Juli.

Augusztus 22-én ingyenes koncertekre színhelye volt a főtér, ahova Tömő János és Anita szombathelyi szervezők hívták a város lakosságát.

A Reménység Esték olyan felekezetközi keresztény összejövetelek, melyek azzal a céllal jöttek létre, hogy az elmúlt másfél év bizonytalanságaiban és nehézségeiben erőt és támaszt nyújtsanak az egész Kárpát-medence magyarsága számára. Az alkalmak során ismert hazai modern gospel és keresztény könnyűzenei előadók reményt adó dalai hangzanak el, valamint egyházi vezetők bátorító üzenetei.

Az est egyik fénypontja Molnár Ferenc Caramel fellépése volt, aki az elmúlt években többször is vallást tett hitéről. Színpadra lépett a kiváló dzsesszgitáros, Gyárfás István (Gyafi) és Magyarország egyik ismert keresztény énekese, dalszerzője, Pintér Béla is. Fellépett még a helyi Mécses együttes és az elbűvölő Melega Juli.


A rendezvényt köszöntötte dr. Székely János megyéspüspök, és az esemény részeként meghallgathattuk egy hétgyermekes édesanya, Tóthné Wiktora Viki tanúságtételét, aki Covid-fertőzésből, súlyos tüdőgyulladásból kigyógyulva, 12 nap mélyaltatás után hazamehetett a kórházból.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás