A Húsvét jegyében – az A-club e heti programja

2010.03.30. - 01:25 | vaskarika.hu

A Húsvét jegyében – az A-club e heti programja

Helyszín: A-Klub

Dátum: 2010.03.30 - 04.04.

A kitűnőre sikerült múlt hét után érkezik a következő, melynek hétvégi műsora dj- és stíluskavalkádot ígér, mely a nyúl eljövetelét a tánccal beváróknak kedvez elsősorban. Lesz minimál-techno, a régi hangzásokat új köntösben bemutató nu brand est, valamint locsolás előesti laza house-olás is.

Március 30. kedd

220-as est

Az egyre sikeresebb kettőszázhúszas est házigazdája ezúttal is dj Sheperd lesz, a leszállított árú tudat- és viselkedésmódosító pedig a Kalinka-narancs kombó.

Március 31. szerda

Egyetemes buli

A dj pultban dj Szúnyog, a létesítményben tömeg.

Április 02-04. péntek-vasárnap

THE BIG BUNNY BANGBANG!

A húsvéti hosszúhétvégére való tekintettel háromnapos dj- és stíluskavalkád veszi kezdetét péntektől. Brad Pitt szavaival élve: a nyúl, az b.aszhatja!

Péntek

Minimal. Techno. Session.

A pénteki nyitányt a stílus szombathelyi aktív ápolói prezentálják. A flyerről lemaradt, de ez az este is - mint mindhárom -, ingyen látogatható természetesen, és a klub is készül húsvéti italakciókkal mindhárom napra. Pénteken éjjel tehát igazi taposómalommal indul a nagy húsvéti zenei körmenet, az őrlést MINIMONK, ANASAZI és METHAX felügyeli.


Szombat

Brand Nu Old Fashioned

Az A-club klasszikus hangzást kedvelő vendégeinek eddig sem kellett böjtölnie, azonban a húsvét érkeztével ideje jóllakni is. Április 3-án a régivágású zenéké a főszerep, de ahogy a név is sugallja, a modern stílusok szerelmeseinek sem lesz oka fanyalgásra. Ennek tükrében az avatott fülek a nu-funk, nu-jazz, nu-swing, nu-soul mellett funktól lüktető törtekre, reggae-vel tompított drum and bass-re, jazzel házasított hip-hopra vagy swingel kacérkodó house-ra ugrálhatnak. És akik a lemeztáskájuk mélyére túrnak: Enki, Dj Kicsi, Roben, Vidaotone.

Ráhangolódáshoz ajánlott hallgatmány: http://www.mixcloud.com/enki/jeffy/

Vasárnap

Easter Line - The Bang End

Locsolóhétfő elő-éjjelére ismét a minimal hangzás kedvelői gyúrhatnak elsősorban, hisz Yshee, Eman és Rolo a house, tech-house és a minimal jegyében izzíttatják zenéikkel a másnap reggelre szódásballonjaikat beizzító skacokat, és a Krasznaja Moszkvától rettegő csajszikat. A szerepek ki vannak osztva ezúttal is, forradalom a tematikában nem várható, tehát a fiúk öntenek, a lányok sikítoznak, bár lehetne az idén fordítva is akár, és akkor a Blöffös duma tényleg megállna, és a nyúl is megmaradna.

Új hozzászólás