A répcelaki Filmklub áprilisi műsora

2010.04.06. - 09:00 | Boros Ferenc

A répcelaki Filmklub áprilisi műsora

Helyszín: Répcelak Művelődési Otthon és Könyvtár

Dátum: 2010.04.10 - 30.

Szegénység, szerelem, szerencse, sors, véres valóság és habbal teli szirupos mese, avagy a legkisebb fiú kitörési lehetősége az Indiai gettó világból, a Jégkorszak hőseinek legújabb küldetése a Föld alatti dínó világban, és egy minden ízében érdekes és értékes szoba dráma Dyga Zsombor rendezésében. Mindez a répcelaki Filmklub április műsorán! A vetítések ingyenesek!

Április. 10. (SZOMBAT) 18:30 (Műv.Ház)

GETTÓ MILLIOMOS amerikai dráma, 115' 2008. 12

8 Oscar és 4 Golden Globe díj! A Legyen Ön is Milliomos stúdiójában, a világító reflektorok előtt a 18 éves, gettóból származó Jamal Maliknak válaszolnia kell az utolsó kérdésre, ami még elválasztja őt a húszmillió rúpiás főnyereménytől. A show házigazdája, nem szimpatizál fiatal játékosával. Miután véget ér a műsor, a rendőrség már várja odakint a fiút, és csalással vádolják. Egyenként mennek át vele a kérdéseken, és próbálják kideríteni, miképp tudta rájuk a választ. Jamal története pedig megelevenedik előttünk. Szegénység, szerelem, szerencse, sors, véres valóság és habbal teli szirupos mese, avagy a legkisebb fiú kitörési lehetősége az Indiai gettó világból. Ez a film reményt, és egy apró kis pislákoló fénysugarat ad a kiúttalan sötétségből.


Április. 24. (SZOMBAT) 10:30 (Könyvtár)

JÉGKORSZAK 3 - A DINÓK HAJNALA amerikai animációs film, 90 perc 2009. KN

A Jégkorszak hősei harmadszor is visszatérnek. Míg Manny és Ellie egy minimamut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dínótojást; Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belőle minden vadság. A kis csapat kénytelen kihúzni Sidet a bajból, amelybe saját magát keverte: az ügy érdekében behatolnak egy föld alatti világba, ahol túl közeli kapcsolatba kerülnek pár dínóval, és számos izgalmas kalandba csöppenek.

Április. 24. (SZOMBAT) 19:00 (Műv.Ház)

KÖNTÖRFALAK magyar dráma 80perc, 2009 16

A Köntörfalak egy minden ízében izgalmas, érdekes és szórakoztató film, három imádnivaló színészi teljesítménnyel. A szeles és dögös Tompos Kátyával, a szívszorítóan esetlen Elek Ferivel és az ördögien nyegle Rába Rolanddal. A film egyetlen éjszaka történetét meséli el. Budapesten, a belváros szívében két vadidegen egy félresikerült randin szóba elegyedik egymással. Különbözőek, de mégis elindulnak a másik megismerésének útján, amikor megjelenik Gábor, Eszti öntörvényű és goromba bátyja. Az este nem várt fordulatot vesz: a három ismeretlen nem is sejti, hogy egy régi titok fűzi össze őket. Az alkotás 4 díjat gyűjtött be az idei Magyar Filmszemlén.

12 - 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

16 - 16 éven aluliak számára nem ajánlott

A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Új hozzászólás