Masszív napok – dömping-hét az A-clubban

2010.04.13. - 15:04 | vaskarika.hu

Masszív napok – dömping-hét az A-clubban

Helyszín: A-Klub, Szombathely

Dátum: 2010.04.13 - 17.

Ötnapos programhét lesz az egyetemi klubban ismét. A tematikus esteken kívül hétfőn a Berzsenyi Rádió szülinapját, pénteken a house zenéket, szombaton pedig a breakbeatet ünnepelhetik azok, akik azt tenni szeretnék. Jó hír még az is, hogy a héten minden este belépő nélkül látogatható.

április 12. hétfő

Szülinap @ Berzsenyirádió.club

Hétfőn este immáron az 5. születésnapját ünnepli az egyetem hangja, vagy is a Berzsenyi Rádió. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak a rádiósok és a Klub is!

április 13. kedd

Latin-Party kettőhússzal

A tematikus, minden hónapban megtartott Latin Party-k lassan már hagyománnyá válnak. A következő karibi bulira nem is kell sokat várni, hiszen kedden este ismét Dj Shepherd érkezik a legfülledtebb zenékkel a Klubba. A 220-as keddek keretében pedig a Mézes Vilmos almalével fut versenyt az agysejtekkel.

április 14. szerda

Go+PlayParty @  Ballantines.club

A szerda esték monoton őrületét e héten megszakítja a jófajta scotch promóciója, a zenéről azonban ez alkalommal is Dj Szúnyog gondoskodik.

április 16. péntek

Special House Night

Mint az a címből nyilvánvaló, a menü a house zenékről fog szólni ezen az éjen. Marfalkov aka Yoc a mélységi indíttatású négynegyedek híve, tolmácsolója, és nem utolsó sorban alkotója is. Pár éve összerakott, és azóta sem megjelentetett albuma nagy durranás lehetett volna, mint ahogy reméljük az ez esti set-je is az lesz. Blans a kicsit könnyedebb, befogadhatóbb vonalon kalandozik, és hajlamos szettjét szép leányok kérései miatt akár megbontani is. Pénteken tehát ház a házban!


április 17. szombat

Breakbeat Massive

A breakbeat sem vész el, csak átalakul. A nagy zenei egybeolvadás nem hagyta érintetlenül a legütősebb középtempót sem. Beszivárogtak az elektro, a house, a tech és szinte minden vonal okosságai, de amíg az élő pergő dominál és a mézesbödön subok rezgetik a ház oldalát, addig nagy gond nem lehet. A fővárosi partiélet prominens brékügyi promotáló szerveződése, a BM látogat ezúttal az egyetemi klubba, a fővezér Metha, Mira és Lucky23 pakolja aktuális kedvenceit, warm up-ol Vidaotone.

www.myspace.com/methadj

www.myspace.com/mirajoo

www.myspace.com/thelucky23music

www.myspace.com/vidaotone


Új hozzászólás