Mozdulj! - Az A-klub heti programja

2010.04.27. - 00:10 | vaskarika.hu

Mozdulj! - Az A-klub heti programja

Helyszín: A-Klub

Dátum: 2010.04.26 - 05.01.

Ha valamikor igazolt az iskolakerülés és a többnapos lazítás, akkor az most van. Egyetemi diáknapokra hétfősödtünk, csütörtökig mindennapos program-dömping vár a hallgatókra az egyetem létesítményeiben, és természetesen a klub a hétvégén is üzemel, amikorra pedig már beindulnak a Mediawave eseményei is.

április 26. hétfő

NymE-SEK Diáknapok nyitóbuli

Hétfőn este a hivatalos nyitóbulival kezdetét veszi a 2010-es NymE SEK Diáknapok rendezvénysorozata. Az eseménynek az Egyetemi Klub ad otthont, ahol 20 és 23 óra között 490 forintos koktélakció várja a betérőket, továbbá egész éjjel akcióban lesz a vodka és a vodka alapú italok minden elképzelhető mennyiségben. A bulit megelőzően, 19 órától a Diákrektor csapatok kampányfilmjeinek vetítése kezdődik. A zenéről Dj Sheperd gondoskodik.

április 27. kedd

Giccsparty - Kamionosok és örömlányok

Kedden este, a Diáknapok első napján aztán igazán elszabadul a pokol: kilométereket nem kímélve érkezik a klubba a bulimobil, fedélzetén kamionosokkal és örömlányokkal, nem másért, mint hogy egy fergeteges Giccsparty-s éjszakán hajnalig mulathassanak a legbulisabb zenékre! A jobbnál is jobb zenékről a jól ismert győri páros, Hrzq és Somi gondoskodik, a legjobb árakról pedig a Klub, hiszen ez a nap a pálinka jegyében (is) telik majd. A jó hangulatot fokozva majd, hogy az időben érkező beöltözöttek között az este folyamán értékes ajándékokat sorsol ki a klub!

április 28. szerda

Diáknapi egyetemes buli

Fokozott szerdai őrületre lehet számítani a diáknapok közepén: amíg az udvaron a Bikini koncertel, a klubban Dj Szúnyog adagolja a talpalávalót. A karib világbeli nemzetek itala a rum lesz ezen estén, baráti áron kínálva.

április 29. csütörtök

4 States Sessions - Mediawave nulladik nap

A Diáknapok zárónapja egybeesik a Mediawave nulladikjával. Míg az udvaron az új lemezzel sokkoló Belga koncertezik, addig benn a klubban egy nemzetközi jam session áll össze. A Mediawave, a HÖK, az osztrák Limmitationes, és a szombathelyi Kultúrkapu egyesület szervezésében bonyolódó programon hazai, szlovén, osztrák, és szlovák zenészek játszanak improvizatívan. A kilenc órakor kezdődő program közben és után is dj-zés színesíti az est fényét, a session irányvonalával megegyező szellemiségben.

április 30. szombat

This is Dubstep

Második alkalommal lepik el a földöntúli mélyekkel teli őrületes dubok a klubot. A házigazdák ezúttal is Roben és Vidaotone, és ezúttal a fővárosi Sollabong és Szegedről BOC lesznek a line-up külsősei. A hangulat alakulásáról nemcsak a mélységi zenék, hanem a hétvégén is aktuális ital és/vagy koktélakciók is felelősnek számítanak.

május 1. szombat

Saturday-night-ever - Jazzékiel koncert és Lostchild's Project live-act

Szombaton az új albummal jelentkező Jazzékiel koncertjét és a szombathelyi Lostchild's Project live-actelését kínálja a klub. A kitűnő zenészekből álló zenekar egyedi hangszerelésének és énekesük zsenialitásának köszönhetően parádésan jó hangulatú bulikat szállít. A rokonított hiphop jelzőt már rég maga mögött tudó csapat után Vidaotone, az FmZero ütőse Geri, Horváth "Dudu" hegedűn és Tomena Ákos trombitán funkol kivilágos-kivirradtig. Minden estére ingyenes a belépés.

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

rob 2010.04.29. - 17:44
Live Radio Adás a Pénteki Dubstep buliból!
http://innit.forecast-recordings.com/?q=node/19
http://radiomi.hu/index.php/eloadas