Örömforrás volt Szikora Róbert és az R-Go koncertje az I. Életforrás Fesztiválon

Képgaléria megtekintése2022.06.18. - 02:00 | BLH - Fotók: Varga András

Örömforrás volt Szikora Róbert és az R-Go koncertje az I. Életforrás Fesztiválon

Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem tudunk megunni: ilyen például a csokitorta és a csikidám. Ez utóbbiból bőven "falatozhatott", aki kilátogatott június 17-én Szikora Robi és az R-Go koncertjére az I. Életforrás Fesztiválon. Szikora életszemlélete és életszeretete figyelemreméltó, energiája pedig egyszerűen hihetetlen.

Hatalmas tömeg gyűlt össze pénteken Szombathely főterén az I. Életforrás Fesztivál nagykoncertjére, ami előtt dr. Székely János megyéspüspök mondott fesztiválköszöntő gondolatokat. A főpásztor beszéde után a honi popzene állócsillaga, Szikora Robi és az R-Go adott egy fergeteges hangulatú, közel kétórás showt legnagyobb slágereiből.

Az első pillanattól kezdve izzott a levegő, a közönség pedig percről percre, dalról dalra lett egyre inkább részese a koncertnek. Folyamatosan énekelték a kedvenc dalokat, végül pedig szinte már tomboltak a csikidám ritmusokra. A zenekar és a gidák végig diktálták az ütemet, Robi a színpad elején maga is dobverőket ragadott, volt tűzzsonglőrködés és sípszó, egyszóval minden, ami egy fergeteges bulihoz kell, aminek a vége egy jampis időutazás volt a hungáriás évekbe.

Az I. Életforrás Fesztivált támogató Szombathelyi Egyházmegyei Karitász tervezi, hogy Szikora Róbertet Szent Erzsébet Napján újra meghívja Szombathelyre. A népszerű előadó Szent Erzsébet életéről írt musicalt Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje címmel, amit a karitász védőszentjének ünnepén mutatna be a megyeszékhelyen.


Az I. Életforrás Fesztivál nagyszerű családi programokkal, koncertekkel és kirakodóvásárral folytatódik hétvégén!

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás