„Betyárosan” záródott a Fishing on Orfű

Képgaléria megtekintése2022.07.03. - 17:00 | Bálizs Zsuzsa

„Betyárosan” záródott a Fishing on Orfű

A szombati zárónapon ütős bulik vártak még a Fishing-fanokra, többek között a Csaknekedkislány, az Elefánt, a Lóci Játszik, a Lazarus, a P.A.S.O., a Bohemian Betyars és az Óriás jóvoltából.

A szombati napon sem unatkoztak a fesztiválozók, hiszen nagyon széles zenei paletta várta őket. Az alternatívtól az indie-n és a metálzenén át a punk-rockig mindenféle műfaj képviseltette magát a Panoráma Campingben a zárónapon. Egyedülálló módon idén szinte semmi csapadék nem volt, a szerda esti néhány csepp esőtől eltekintve, így még az Esti Kornél ismert dala sem tudta előcsalogatni a „Rohadt eső"-t - igaz ezt a tavalyi augusztusi hideg és rengeteg csapadék után nem is igazán hiányolták a fesztiválozók.

A teltház táblát ekkor is ki lehetett tenni, az ételudvartól a Fonó Borfaluig, a Safranek nagyszínpadtól a fesztiválsátorig rengetegen voltak; sőt, a Tűzhöz közel erdei színpadnál sem lehetett egy tűt sem leejteni például a Rühös Foxi nevű formáció különleges gag-je során. A meglehetősen polgárpukkasztó zenekar egyik legismertebb számánál színpadra szólította az Esti Kornél zenekar dobosát, Lázár Ágostont is, így pedig egy egészen egyedi produkció született, amit a közönség hatalmas ovációval fogadott.

A nagyszínpad mindhárom szombati előadója - Csaknekedkislány, Elefánt, Bohemian Betyárs - tömegeket vonzott, de párhuzamosan a többi helyszínen is különleges csemegéket csíphettek el az ínyencek. Így például a Lazarus metálkoncertjét, avagy a fesztiváligazgató, Egyedi Péter bandája, az Óriás produkcióját - mindkettőn remek hangulatot varázsolt a közönség.


Csakúgy, mint a P.A.S.O. buliján a Borfaluban, ahol Tóth Kristóf (Krsa) és zenésztársai adtak kiváló koncertet. Ott egy lánybúcsú részeként az egyik dalhoz Zsanett, a leendő menyasszony is csatlakozott - a színpadon levők és a közönség pedig ezt cseppet sem bánta...

A négynapos buli ezúttal is egészen hajnalig folytatódott, reggel pedig sátorbontással végződött, de a kempingezők között egyöntetű volt a vélemény, hogy „jövőre, veletek, ugyanitt!"

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás