Fergeteges júliusi hétvége Bükfürdőn (júl. 29-31.)

2022.07.25. - 00:15 | vaskarika.hu

Fergeteges júliusi hétvége Bükfürdőn (júl. 29-31.)

Helyszín: Bükfürdő

Dátum: 2022.07.29 - 31.

Latin fiesztát hoz az Intermezzo Latin Club, ír népzenét a M.É.Z. és a legfrissebb slágereket a Carson Coma: háromnapos, fergeteges hétvégével zárul a július Bükfürdőn.

Július 29-én 18 órakor lép fel az Intermezzo Latin Club Fekete Lindával. Lüktető ritmusoktól és vérpezsdítő dallamoktól lesz hangos a fürdő, temperamentumos örömzenét hallhat a közönség. Hitvallásuk átadni a latin zenéből áradó életörömöt és energiát - Bükfürdőn is erre számíthatnak a vendégek!

A koncert Fürdő belépő vásárlásával tekinthető meg!
https://www.bukfurdo.hu/hu/arak 


Július 30-án 18 órától lép a büki gyógyfürdő ideiglenes szabadtéri színpadára a M.É.Z.! Ír néptánczenei koncertet adnak sztepptáncshow-val, az Erin táncegyüttessel. Ír, skót tradicionális dallamok, balladák, kocsmadalok alkotják a M.É.Z.-repertoárt több száz év népzenei kincséből merítve. Egyes dalokban az ír és a magyar népzene fúziójaként Turzó Sándor háromhúros mezőségi brácsával kíséri az ír dalokat.

Az Erin társulat 2010 nyarán alakult Budapesten Zimborán Gábor vezetésével, az ország legnagyobb és legszínvonalasabb ír tánc iskolájának válogatott tagjaiból. Társulatuk tagjai tapasztalt előadók, nemzetközi szinten is kiváló eredményeket elért professzionális ír sztepp versenytáncosok, akiknek tánctechnikai tudása és színpadi rutinja garantálja előadásaik magas szakmai színvonalát.
Színpadi produkcióikban tradicionális és modern ír sztepp koreográfiák kerülnek bemutatásra látványos show-műsorok formájában.

A koncert Fürdő belépő vásárlásával tekinthető meg!
https://www.bukfurdo.hu/hu/arak 

A show az élménymedencékben folytatódik július 30-án, hiszen a Strandok éjszakája részeként 19 órától zenés éjszakai fürdőzés és exkluzív szaunaprogramok várják a vendégeket éjfélig.

A hétvége a július 31-i Carson Coma koncerttel zárul. A 2018-ban alakult rockzenekar az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttese, számos díjat, zenei elismerést tudhatnak magukénak. Július utolsó napján 18 órától Bükfürdőn mutatják meg, miért gyarapodik szinte napról napra rajongótáboruk.


Új hozzászólás