Két videóval tekintünk vissza Bük hétvégi zenei pezsgésére

2022.08.04. - 14:30 | Büki László

Két videóval tekintünk vissza Bük hétvégi zenei pezsgésére

Az Intermezzo Latin Club lüktető ritmusoktól és vérpezsdítő dallamoktól hangos latin fiesztája, a Balázs Fecó Emlékest lírai repertoárja, a M.É.Z. kocsmapult döngető ír folkja és a Carson Coma "hobbihajótörött" alterockja adta Bük-Bükfürdő zenei eklektikáját az elmúlt hétvégén. Most egy cikkbe gyűjtöttük a már megjelent képes beszámolóinkat és két videóval piszkáljuk fel a vissza- vagy megtekintés parazsát.

Intermezzo Latin Club koncert Fekete Lindával Bükfürdőn

2022.07.30. - 21:00 | Büki László

Intermezzo Latin Club koncert Fekete Lindával Bükfürdőn

A latin zenéből áradó életöröm és energia áradt másfél órán át Bükfürdőn július 29-én Bükfürdőn az Intermezzo Latin Club Fekete Lindával közös koncertjén. A lüktető ritmusoktól és vérpezsdítő dallamoktól hangos fürdőn temperamentumos örömzenét hallhatott a közönség Michel Telótól Santanáig.

 


"Elment a nap" - Balázs Fecóra emlékeztek Bükön

2022.07.31. - 22:00 | Büki László

Hatalmas sikert aratott Bükön a Mispro Produkció Balázs Fecó-emlékműsora, amiben legismertebb dalai hangoztak el eredeti hangszerelésben. Az "Elment a nap" című másfél órás zenefolyam a 2013-as Aréna nagykoncertre épült és a művész Neotonos, Taurusos, Korálos korszakából, és egyéni előadói műsorából egyaránt felidézett dalokat.

 


 

Sztepptáncshow az Erin táncegyüttessel a büki gyógyfürdőn

2022.08.01. - 21:00 | Büki László

Sztepptáncshow az Erin táncegyüttessel a büki gyógyfürdőn

Július 30-án lépett a büki gyógyfürdő ideiglenes szabadtéri színpadára a M.É.Z kíséretében sztepptáncshow-t előadó Erin táncegyüttes. Az ország legnagyobb és legszínvonalasabb ír tánciskolájának válogatott tagjaiból alakult együttes színpadi produkciójában tradicionális és modern ír sztepp koreográfiákat mutatott be, látványos show-műsor formájában.

 


M.É.Z-édes ír kocsmazene Bükfürdőn

2022.08.02. - 20:15 | Büki László

M.É.Z-édes ír kocsmazene Bükfürdőn

Július 30-án este lépett fel a büki gyógyfürdő ideiglenes szabadtéri színpadán a M.É.Z. együttes, akik ír néptánczenei koncertet adtak sztepptáncshow-val, az Erin táncegyüttessel. Ír, skót tradicionális dallamok, balladák, kocsmadalok alkották a M.É.Z.-repertoárt több száz év népzenei kincséből merítve. Egyes dalokban az ír és a magyar népzene fúziójaként Turzó Sándor háromhúros mezőségi brácsával kísérte az ír muzsikát.

 

 

Kordbársony dzsesszklub a strandzöldben - Carson Coma koncert Bükfürdőn

2022.08.01. - 16:00 | Büki László

Kordbársony dzsesszklub a strandzöldben - Carson Coma koncert Bükfürdőn

A mobiltelefonok, a műkörömcsodák és a színes, hippifílinges divatcuccok mögül kifénylett a tálentum, a rakenroll és a jóléti társadalom lázadásába értelmet vivő "mai kispálság". Carson Coma koncert-szűzességünk vesztettük el július 31-én Bükfürdőn. Nem fájt, sőt, élveztük!

Új hozzászólás