Az ügyfélpult is 'Sokat bírt' a Blahalouisiana MMIK-s koncertjén

Képgaléria megtekintése2022.12.05. - 00:10 | Bálizs Zsuzsa

Az ügyfélpult is 'Sokat bírt' a Blahalouisiana MMIK-s koncertjén

Az MMIK-ban adott nagysikerű, közel teltházas koncertet szombat este az idén tízéves Blahalouisiana zenekar. A fehérvári alapítású banda ötödik albumára készül, ennek első, március elején megjelent daláról kapta nevét a „Sokat bír” elnevezésű turné, melynek a szombathelyi volt idei záróakkordja.

HIRDETÉS

Szombaton este a Pontiac zenekar hangolta a szépszámú publikumot az MMIK aulájában, amikor pedig tíz után pár perccel Schoblocher Barbi és zenésztársai színpadra léptek, teljesen megtelt a színpad előtti tér.


A meglehetősen hűvös teret pillanatok alatt változtatta forróvá az együttes, akik először első három albumukról hozták a legnagyobb slágereket, majd felcsendült a még meg nem jelent „Várok arra" című szerzemény, majd a negyedik album rockosabb dalai - ekkor pedig az addig kissé fagyoskodók is gyorsan felolvadtak a felpörgött hangulatban.


Az utolsó ráadásszámnál az énekesnő még a pultra is felmászott és onnan énekeltette a közönséget, akik láthatóan remekül érezték magukat. A nagysikerű buli után lehetőség nyílt közös beszélgetésre és fotózásra a Blahalouisiana tagjaival, akikhez Barbi mini-labradorja is csatlakozott.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás