Jótékony rockerek és acélosat repesztő Lord a büki Atriumban

Képgaléria megtekintése2023.05.02. - 17:45 | Büki László

Jótékony rockerek és acélosat repesztő Lord a büki Atriumban

Több mint 2 millió forint gyűlt össze a büki Purina Majálison egy helyi kisfiú egészségének támogatására, amit a Lord zenekar koncertje előtt jelentettek be a szervezők, Tóth Tamás művelődési központ igazgató és Kiss Tímea Dóra, a Nestlé Purina kommunikációs vezetője. A jótékonysági kezdeményezéshez az esti koncertekre - KösziZíben, Lord - jegyet váltó közönség is hozzájárult.

Sok dolog van, ami változik: szerelmek, emberi kapcsolatok, vagy éppen helyek, ahová szórakozni járunk. Vannak azonban dolgok, amik állandóak életünkben, állandó értéket képviselnek. Ezek közé tartozik egyrészt a jótékonyság, másrészt a hazai oldschool hard rockot játszó szombathelyi legenda, a Lord zenekar is, aki a büki Purina Majálison repesztett egy acélosat május 1-én. Az 50 pluszos vasi rockmasztodon a rockzene elpusztíthatatlanságát és szövegeiben rejlő őszinteséget hozta az Atriumba, igazolva, hogy a rock és a Lord kortalan!

A Purina Majálisról készített beszámolóink:

KösziZíben rockolás a Büki Majálison

2023.05.02. - 12:00 | Büki László

KösziZíben rockolás a Büki Majálison

A büki Atriumban lépett közönség elé az elmúlt évtizedek magyar rockslágereivel a KösziZíben. Az végtagmegmozgató életerős rockolás remekül ráhangolta a közönséget a Lord koncertjére.

 

 


Szorgos mókusok és Száguldó nők is főztek Ábel egészségéért (videóval)

2023.05.01. - 16:00 | Büki László

Szorgos mókusok és Száguldó nők is főztek Ábel egészségéért (videóval)

Tizenkilenc csapat nevezett arra a május 1-i jótékonysági főzésre, amivel Ábel egészségét támogatták. A rengeteg látogatót vonzó nemes ügyhöz hangulatteremtő muzsikát adott a Batyi Fusion és a Dry Parsley. Az eseményt jelenlétével megtisztelte dr. Németh Sándor polgármester is.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás