Rolling Stones és André Rieu koncertfilmek a Savaria Moziban

2023.10.04. - 09:15 | vaskarika.hu

Rolling Stones és André Rieu koncertfilmek a Savaria Moziban

Helyszín: AGORA Savaria Filmszínház

Dátum: 2023.10.06 - 08.

A Rolling Stones történelmi és diadalmas visszatérése valamint a keringőkirály legújabb mozis koncertközvetítésére várják hétvégén az AGORA Savaria Filmszínházba a filmbarátokat.

HIRDETÉS

AGORA-Savaria Filmszínház, október 6. (péntek) 19.00

Rolling Stones - Sweet Summer Sun (12)
angol koncertfilm, 112 perc, 2013

2013 nyár, London, Hyde Park - A Rolling Stones történelmi és diadalmas visszatérése.
100.000 rajongó, minden korosztály egyforma rajongással nézte és hallgatta Mick Jeggert, Charlie Watts-ot, Keith Richards-t és Ronnie Wood-ot. A Rolling Stones ismét ötcsillagos koncertet adott a rajongóknak, melyet a közönség és a kritikusok egyaránt az egekig magasztaltak. Ez a lenyűgöző és egyszeri koncert, illetve az itt rögzített film tökéletes módja annak, hogy a rajongókkal együtt ünnepeljük a Rolling Stones visszatérését pont ott, ahova valóban tartoznak, szülővárosuk saját színpadán. A filmen a teljes koncert, az ott elhangzó összes szám látható és hallható, 21. századi technikával, HD felbontásban és digitális 5.1 hanggal.

AGORA-Savaria Filmszínház, október 8. (vasárnap) 15.00

 

André Rieu: Körülölel a szeretet (6)
portugál koncertfilm, 180 perc, 2023

A keringőkirály legújabb mozis koncertközvetítésére, a Körülölel a szeretet címűre hívja imádott közönségét, mely során virtuálisan találkozhatnak vele Maastrichtban, szülővárosában.

André Rieu ismét kiáll a gyönyörűséges Vrijthof tér színpadára, hogy nagyszabású nyári koncertjét vezényelje. A hangverseny igazi zenei csemegének ígérkezik. André szeretettel válogatta a szívmelengető melódiákat klasszikus áriák, népszerű könnyűzenei slágerek és pezsdítő keringők közül. Az a cél lebegett a szeme előtt, hogy Önöket a mozitermekben táncra perdítse!

Szeretett Johann Strauss Zenekara mellé egy kitűnő gospel kórust is hívott, valamint meglepetésvendégeket, hogy üdítő, romantikus és szórakoztató kikapcsolódást nyújtson Önöknek kedvenc mozijukban. 


Legyenek részesei a kizárólag mozikban látható-hallható zenés-táncos-boldogságos gálakoncert élményének!

Jegyfoglalás: savariamozi.hu

Új hozzászólás