Korfüggetlen szívrablás - Apostol koncert a SIC-ben

Képgaléria megtekintése2008.10.13. - 00:30 | Büki László 'Harlequin' - Fotók: Bonyhádi Zoltán

Korfüggetlen szívrablás - Apostol koncert a SIC-ben

Talán a Soundclash-en telt meg legutóbb ennyire a SIC aulája, bár akkor a közönség összetétele jelentősen eltért a mostanitól, és a zene is teljesen más volt - ez a szombat este nem a gitár riffek és a frappáns szövegbombák robbanásától, hanem a nosztalgikus múltidézéstől volt hangos.

A helyszín nevével ellentétben (Savaria Ifjúsági Centrum) elsősorban középkorúak uralták a táncparkettet az Apostol együttes forró hangulatú koncertjén. Bemelegítésként a Budapest TV zenei világából adott izelítőt Gyémánt Valentin, és a fogadó oldalon nem is panaszkodhatott a célközönségre. Fogalmazzunk úgy: felkészítette a nosztalgikus "szívrablásra" a nagyérdeműt. Ezt követően lépett színre az Apostol, akiknek a 70-es, 80-as években toplistás, szívhezszóló slágereit a mostani fiatalság is örömmel fogadta. Igaz, nem voltak nagy szellemi próbatétel elé állítva, bár nem is ezért jöttek - a mondanivaló annyira konkrét és egyértelmű volt, hogy "agyalásmentesen" adhatták át magukat a hangulatnak. Táncolhattak vagy éppen együtt énekelhettek az együttessel, a magányosan ücsörgők pedig merenghettek azon, hogy okosabban kell-e élniük vagy miért nehéz búcsút venni a boldogságtól.

A helyes megfejtésért persze senki nem kapta vissza a jegyárat, ellenben aki befizette, az cseppet sem bánta azt, hogy az estét a könnyed, nosztalgikus szórakozás jegyében tölthette.


Generációkat hozott össze bulizni az Apostol - a szombat esti koncert közönsége élvezte a könnyed slágereket

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás