Több mint 765.000 Ft adományt gyűlt össze Family Center Szombathely

2023.12.21. - 14:15 | vaskarika.hu - Fotó: Family Center Szombathely

Több mint 765.000 Ft adományt gyűlt össze Family Center Szombathely

December 20-án ért véget, az a nemes kezdeményezés, mely a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány támogatására buzdította a bevásárlóközpont látogatóit. Eredményeként több mint 765.000 Ft adományt gyűlt össze a Family Center Szombathely vásárlókkal közös jótékonysági akciójában.

"Az elmúlt 14 napban törekedtünk arra, hogy a vásárlókat bevonva egy olyan ügyet támogassunk, mely a saját mindennapjainkra is hatást gyakorol, hisz a Mentők munkája mindenki számára fontos és elismert. Elmondható, hogy nagy siker volt akár az advent második hétvégéjén szervezett teafőzésünk, ahol több mint 40 liter tea került kiosztása, akár a közös karácsonyfánk feldíszítése" - emelte ki Farkas Richárd, a Family Center Szombathely vezetője.

"A teafőzésből és a kihelyezett adományládába tett felajánlásokból több mint 265.000 Ft gyűlt össze, a karácsonyfadíszeknél pedig úgy döntöttünk, hogy kiegészítjük az összeget és összesen további 500.000 Ft adományt továbbítunk a közeljövőben az alapítvány részére" - zárta gondolatait.

Köcse Tamás, az Alapítvány elnöke kollégáival látogatott ki a centerbe, hogy megköszönje a támogatást és azt a sok jó szót, biztatást, melyet kaptak az elmúlt időszakban. Elmondta, hogy az összeget az életmentéshez szükséges kiegészítőkre és a pihenőben lévő öreg bútorok cseréjére tervezik fordítani.

Family Center Szombathely köszöni a támogatásokat, és élményekben gazdag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván!ű


Új hozzászólás