Árva fiú – Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál története a Pannónia étteremben

2024.07.09. - 00:10 | vaskarika.hu

Árva fiú – Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál története a Pannónia étteremben

Helyszín: Szombathely, Pannónia Étterem

Dátum: 2024.07.22.

Az est versek, idézetek dalok tükrében idézi fel Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa életútját, történetüket, és azokat az eseményeket, melyek tragikus életúthoz vezettek - Előadóest a boldogság kereséséről július 22-én 19 órai kezdettel Szombathelyen, a Pannónia Pub & Grill Restaurant rendezvénytermében Perjés Jánossal és Kutik Rezsővel.

Perjés János színész-rendezőről, executive coachról nem először hallhat a színészet iránt érdeklődő nagyközönség. Gondoljunk csak bele, mennyi energiát kell mozgatni ahhoz egy művésznek, hogy megélhesse főhőse lelkének rezdüléseit, idegállapotát minden egyes nap. Minden igazi művészet a tudatalattiból táplálkozik. Példaként álljon előttünk Karinthy Frigyes, és vágjunk bele mi is a koponyánk körüli nem veszélytelen utazásba. Váljon Perjés János segítségével a tudatalatti tudatossá, a tudattalan pedig tanulttá.

A Spirit Színház és Motivációs Műhely megalakulása óta számtalan egyedi darabot vonultatott fel repertoárjában. A színház célkitűzése, hogy olyan darabokat tartson műsoron, melyek az emberi lélekkel, az emberek közötti kapcsolatokkal és egyéb, az életben felfedezhető nehézségekkel foglalkoznak. Céljuk, hogy előadásaikkal segítsék a személyes lelki munkát, így hozva harmóniát és boldogságot az életbe. 

Perjés János, a Spirit Színház alapító igazgatója felnőtt, civil foglalkozású embereknek tart előadásokat, ahol színházi eszközökkel vegyíti az önismeret, önbizalom fejlesztést.

Színészként sorselemzéssel összekötött unplugged koncertszínház roadshowt tart Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál történetéből. Az est versek, idézetek dalok tükrében idézi fel Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa életútját, történetüket, és azokat az eseményeket, melyek tragikus életúthoz vezettek. Tanulságul szolgálhat az est mindenkinek, aki sokat foglalkozik önmagával és tetteivel, és azok következményeivel. A művészetek segítségével könnyebben definiálhatjuk érzéseink tetteink fő mozgatórugóit. A művészet során megélt hirtelen katarzis lehet, hogy egyfajta büntetés, ugyanakkor feloldozás is egyben.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket!


Új hozzászólás