Showtime és Beatles klasszikusok - Bükön az Isis Big Band és a The Bits (júl. 20-21.)

2024.07.17. - 01:15 | vaskarika.hu

Showtime és Beatles klasszikusok - Bükön az Isis Big Band és a The Bits (júl. 20-21.)

Helyszín: Bük-Bükfürdő

Dátum: 2024.07.20 - 21.

Két ingyenes koncert Bükön! A Best of Beatles produkció a bükfürdői Termál téren, az Isis Big Band nagysikerű Showtime című slágerparádéja pedig a büki Atriumban kerül megrendezésre.

Tér-Koncertek - Bük

július 20., szombat

Bükfürdő - Termál tér 

The Bits - Best of The Beatles

Ki ne ismerné a Beatlest? A zenekar, mely a 60-as években beírta magát a történelembe, mi több egyedüliként a történelem könyvekbe és gyökeresen megváltoztatta a könnyűzenét. Ki ne ismerné a She loves you, Yesterday, Let it be vagy a Hey Jude című örökzöld és örök érvényű slágereket?

A The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is. A tagok Beatles szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak.

További információ: https://thebits.hu

kezdés: 20.00

Ingyenes!


július 21., vasárnap

Bük - Atrium 

Isis Big Band - Showtime Koncertshow

A koncert-showban a legnagyobb pop- és rockslágerek (Tina Turner, Phil Collins, Elton John, Joe Cocker, Michael Jackson, Guns 'N' Roses, Aerosmith, Tom Jones, Michael Buble, Lady Gaga-Bradley Cooper, Jennifer Hudson, BONEY M., Lionel Richie, stb.) újragondolva, big band hangszerelésben hangzanak el!

A produkcióban közreműködő énekesek és fellépők:

Horváth Meggie ének,
Katavics Enikő ének,
Dell' Amico Romeo ének (az olasz és a magyar Voice résztvevője),
Vass István Andor énekes, zongorista,
Farkas Gábor ének (a Gargantua zenekar frontembere),
Borsos Beatrix, Kiss László vokál

kapunyitás: 19.30

kezdés: 20.00

Ingyenes!


Új hozzászólás