Showtime - Az Isis Big Band koncertje a büki Atriumban

Képgaléria megtekintése2024.07.22. - 03:00 | Büki László 'Harlequin'

Showtime - Az Isis Big Band koncertje a büki Atriumban

Vasárnap este kétórás, látványos koncertet adott a büki Atriumban az Isis Big Band és énekes szólistái. A koncertshowban a legnagyobb pop- és rockslágerek újragondolva, big band hangszerelésben "léptek" a közönség elé! Voltak dalok, amik szinte megszólalásig hasonlítottak az eredeti hangszerelésre, és voltak, amik teljesen újragondolva, szvingesen szólaltak meg.

Csillogó fények, pergő ritmusok, minőségi zene és a legnagyobb pop és rock slágerek újragondolva - ez várta az Atrium közönségét Bükön. A programban világslágerek követték egymást, elhangzott mások mellett Tina Turner, Phil Collins, Elton John, Joe Cocker, Tom Jones, Michael Buble, Lady Gaga-Bradley Cooper, Jennifer Hudson egy-egy dala big band hangszerelésben.

A Pintér Róbert vezényelte Isis Big Bandhez remek énekes szólisták csatlakoztak, akik kiválóan tolmácsolták a közismert dalokat. A közönség hallhatta a korát hangban és fittségben messze meghazudtoló Romeo Dell‘ Amicót, az ércesen profi Meggie-t, Frank Sinatra "helyi hangját", Farkas Gábort, a remek zongorabetétek mellett elbűvölő Vas István Andort és az aranytorkú Katavics Enikőt.

A koncertshowban közreműködött még:

Borsos Beatrix, Kiss László, Katavics Enikő és Mihajliv Renáta vokál


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás