Itt a XXIV. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál programja (aug. 10-11.)

2024.08.09. - 07:15 | vaskarika.hu

Itt a XXIV. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál programja (aug. 10-11.)

Helyszín: Szombathely, Joskar-Ola

Dátum: 2024.08.10 - 11.

A XXIV. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál, 2024. augusztus 10-11. között rendezik meg Szombathelyen, a Joskar-Ola lakótelepen, a Pázmány Péter körút végén. A belépés az idei évben is díjtalan. Két napon keresztül számos zenei fellépő, színvonalas vidámpark, gasztrotér és számtalan ingyenes gyerekprogram várja a látogatókat.

Ez a fesztivál mindig a találkozásokról szól. Ide elsősorban azért jönnek az emberek, hogy találkozzanak a barátokkal, ismerősökkel, rokonokkal, miközben ingyenesen szórakozhatnak, sportolhatnak, ehetnek és ihatnak a fesztivál feeling mellett.

Lesznek katasztrófavédelmi és rendőrségi programok, műszaki mentés szimuláció egy baleset helyszínén, egészségmegőrzés, ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok, környezetvédelem, prevenció, jótékonyság, főzőverseny, sakkverseny, aszfaltrajzverseny, kutyaszépségverseny, autós találkozó, gyermek és ifjúsági ügyességi próba, nyereményjáték, színvonalas vidámpark, légvárak, erdőpedagógiai foglalkozás és még sok egyéb kiegészítő program. 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

További információ a rendezvény Facebook oldalán ITT!

Részletes program:



Új hozzászólás