Egy életem - Grecsó Krisztián stand-up estje a Kőszegi Várszínházban (júl. 29.)

2024.07.29. - 15:00 | vaskarika.hu

Egy életem - Grecsó Krisztián stand-up estje a Kőszegi Várszínházban (júl. 29.)

Helyszín: Kőszegi Várszínház

Dátum: 2024.07.29.

Nyár, nyáreste, Kőszegi Várszínház, Grecsó. Érzelmek. "Vannak drámák, amiket le kell játszani, léteznek mondatok, melyeket ki kell mondani, van, aminek meg kell történnie..." Grecsó Krisztiánt idézzük, aki már Kőszeg felé tart - adja hírül a Kőszegi Várszínház facebook oldala.

Nagyon, nagyon várjuk. Tudja ezt ő is. Este 9 órakor kezdi elmesélni az életét a Kőszegi Várszínházban az Egy életem stand-up estjén, amihez szükséges a szürkület, mivel vetíteni is fog!

Az esten beszél majd a szegvári gyerekkorról, a béna csajozásokról, meg arról, ahogyan néptáncos lett, és festett, zenélt is. Szóba kerül a magánélete, a házassága, a betegsége, lányuk örökbe fogadása, első irodalmi kísérletei, a nagy írói "berobbanása" és sok minden más is, ami a személyiségét formálta.

Lehet, hogy arról is mesél majd Kőszegen: novemberben jelenik meg az új nagyregénye, az Apám üzent. Terjedelmes családi eposz.

Grecsó Krisztián az előadása után dedikálni fog. A Líra Könyvesbolt a helyszínen régebbi és újabb könyveit is árusítja majd.

Jegyrendelés:
- személyesen: a Kőszegi Várszínház irodájában
- telefonon: +36 94/360-113-as
- e-mailben: info@koszegivarszinhaz.hu


Új hozzászólás