Karneválszínház: ilyen lesz a Szombathelyi Szórakoztató Szupergála

Képgaléria megtekintése2024.08.15. - 07:00 | vaskarika.hu - Fotók: Varga András

 Karneválszínház: ilyen lesz a Szombathelyi Szórakoztató Szupergála

Helyi érdekű zenés sóműsor a Weöres Sándor Színház idei karneválszínházi előadása Vinnai András tollából és rendezésében.

A szombathelyi karneválszínház idei produkciója ugyanis varázslatos helyre röpíti el nézőit: Szombathelyre! Most újra megdobbant, igaz? Zenés összeállításunk korokon, helyszíneken és műfajokon átívelő dicsfényt fest Szombathely múltja, jelene és jövője köré. Ha kíváncsi rá, miért szenved Zalai Miklós, buszvezető Szombathely-fóbiában, ha találkozni akar megyénk szuperhősével, a Vasi emberTM-rel, akkor tudja hol a helye? Szombathelyen!

Szereplők: Csonka Szilvia, Gyulai-Zékány István, Horváth Ákos, Mari Dorottya, Némedi Árpád, Németh Judit, Szabó Róbert Endre, Szerémi Zoltán, Temesi Zsolt.

bemutató: 2024. augusztus 15. (Vármegyeháza udvara)

Alkotók:

Látványtervező, zeneszerző: Vinnai András

Korrepetítor: Falusi Anikó

Hangosító/Világosító: Simon Ottó

Kellékes: Nagy Gergely

Súgó: Zsohár Amália

Ügyelő: Győrváry Eszter

 

Rendezőasszisztens: Papp-Ionescu Dóra

RENDEZŐ: Vinnai András

Karneválszínházi szabályzat!

Amennyiben az előadások kezdési időpontjában az időjárás nem teszi lehetővé az előadások megkezdését, akkor a kezdéssel legfeljebb 60 percet várunk. Amennyiben az előadásokat várhatóan 60 perc elteltével sem lehet elkezdeni, úgy az előadás elmarad. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az esőnap dátuma a jegyen is olvasható. A megvásárolt jegyeket nem váltjuk vissza.

Amennyiben az elmaradt előadást rossz idő miatt az esőnapon sem tudjuk megtartani, a jegyeket visszaváltjuk az előadást követő 8 munkanapon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben. 

Amennyiben az előadást a kezdetétől számított 45 percen belül az időjárás miatt félbe kell szakítanunk, 15 perc várakozás után az előadás folytatásáról, vagy az esőnapra halasztásáról döntünk. A döntésről a helyszínen adunk tájékoztatást.

Amennyiben az előadás több, mint fele időtartamának (45 perc) eltelte után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

A kijelölt esőnapon is elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség, azok az előadást követő nyolc munkanapon belül a színház jegyirodájában, nyitvatartási időben válthatók vissza.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás