Gyere élménydobolni, vár Magyar Marcell ütőhangszeres műhelye

2024.09.16. - 00:10 | vaskarika.hu

Gyere élménydobolni, vár Magyar Marcell ütőhangszeres műhelye

Ütőhangszeres műhely Magyar Marcellel címmel szervez ütőhangszeres workshopot a Vasvár Népfőiskola. A kurzuson a jelentkezők megismerhetik többek között a kongadob, a bongó, a timbales, a djembe, a handpan és számos kézi ütőhangszer világát és alap ütéstechnikáját.

A műhely vezetője Magyar Marcell, aki számos Vas vármegyei kötődéssel rendelkezik, azonban a klasszikus ütőhangszeres mesterdiplomáját Debrecenben szerezte. Marcell céljai között szerepel, hogy a tanítás és a különböző formációkban való zenélés által minél több emberhez eljuttassa és megszerettesse az ütőhangszerek világát, és életre szóló élményt adjon az örömzenélés által.

A szeptember 21-ei ingyenes bemutató alkalom Oszkón, a Közösségi Házban kerül megrendezésre, melynek folytatásaként a kb. 10 alkalomból álló kurzuson a jelentkezők megismerhetik többek között a conga, a bongó, a timbales, a djembe, a handpan és számos kézi ütőhangszer világát és alap ütéstechnikáját.

A Műhelyen alkalmanként egyszerre akár 20 fő is részt vehet, így a résztvevők megtapasztalhatják a kamarazenélés, az együttjáték örömét. 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet az ütőhangszeres műhely, jelentkezz az ingyenes bemutató alkalomra! Gyere élménydobolni! 

Facebook esemény


Új hozzászólás