Országos Könyvtári Napok a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

2024.09.25. - 15:00 | vaskarika.hu

Országos Könyvtári Napok a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

Helyszín: Berzsenyi Dániel Könyvtár

Dátum: 2024.09.30 - 10.06.

A Berzsenyi Dániel Könyvtár 2024-ben is szervezi az Országos Könyvtári Napokat Vas vármegyében, az Informatikai és Könyvtári Szövetség támogatásával szeptember 30. és október 6. között. A kampányhét szlogenje és témái: „Jó szóval oktasd, játszani is engedd...” A négy elem: Föld-Víz-Tűz-Levegő.

„A 2024. évi Országos Könyvtári Napok célja az elmúlt évek fontosabb települési könyvtári fejlesztéseinek, illetve olyan jó gyakorlatoknak a bemutatása, amelyek kifejezik a könyvtárak szerteágazó tevékenységét, sokszínűségét, a gyűjtemények kapcsolódását a minket körülölelő természeti és társadalmi környezethez, - legyen szó a természettudományi ismeretekről, a kulturális örökség megőrzéséről, az emberi kapcsolatokról, a generációk együttműködéséről. Az idei kampány lehetőséget ad a játékosságra, a könyvtárak új játéktári szolgáltatásainak bemutatására, népszerűsítésére is." (https://osszefogas.ikszkonyvtarak.hu/koszonto.aspx)

Invitáljuk Önöket a Szentgotthárdon megrendezésre kerülő szakmai napunkra, a XXX. Vas Vármegyei Könyvtári Nap előadásaira: https://bdmk.hu/Konyvtarak_2024-ben_mesterseges_intelligencia__konyvtari_strateg.html,

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár programjai: többek között kamarakiállítás, élőszavas mesemondás, író-olvasó találkozó, zeneműtári beszélgetés, kiállításmegnyitó, éjszakai nyitvatartás és zenés program várja az érdeklődőket.

A részletes program: https://bdmk.hu/

Kiemeljük, hogy szombaton és vasárnap is várjuk vendégeinket: a 2024. október 5-i Éjszaka a könyvtárban programunkra (https://www.bdmk.hu/ejszaka_a_konyvtarban2024) és az október 6-i Könyves Vasárnapra.


Új hozzászólás