Sárvári Oratórikus Kórus: Karácsonyi rege jótékonysági előadás

2024.10.15. - 18:25 | vaskarika.hu

Sárvári Oratórikus Kórus: Karácsonyi rege jótékonysági előadás

Helyszín: Sárvár, Szent László templom

Dátum: 2024.11.23.

A Sárvári Oratórikus Kórus 2024. november 23-án 18:00 órától a Szent László templomban Karácsonyi rege címmel zenés színházi előadást ad Jézus születésnapjára készülve. A közel két órás előadásban a leghíresebb magyar és külföldi adventi és karácsonyi énekek szólalnak meg az 50 fős felnőtt és 15 fős junior kórus előadásában.

A műsort színesíti a hópihék, az angyalok és a pásztorok tánca, valamint egy magyar regölés, sőt felnőtt szereplőkkel jelenik meg a Szent család és a három király hódolata. A látványos, fény- és hangeffektekkel kiegészített előadás igazi karácsonyi ráhangolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak.

Az együttes a közönséget is szeretné bevonni az éneklésbe, ezért közösségi oldalaikon november 13-tól megosztják a koncerten elhangzó dalaikat karaoke formában.

A SOK eddig is számos jótékony akciót szervezett, ez az előadás is karitatív jellegű. A támogatói jegyek bevételét több helyi szervezet számára gyűjtik és juttatják el. 

A kórus így ajánlja közönségének a programot:

Képzeld el, hogy harang csendül, ének zendül. Képzeld el, hogy zsong a hálaének, képzeld el, hogy minden szívben csak szeretet lakik. Képzeld el, hogy boldogság száll a világra, képzeld el, hogy a karácsonyi rege valóra válik. Az előadásában megelevenedik a karácsonyi álom. A képzelet valósággá válik.

Belépőjegyek váltása személyesen a sárvári TDM irodában, online pedig a http://sok.info.hu/jegy linken lehetséges.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/451606634004426


 

Új hozzászólás