És szólt a rock - Segélykoncert az árvízkárosultak javára fotóriport)

Képgaléria megtekintése2010.07.17. - 10:30 | Dart

És szólt a rock - Segélykoncert az árvízkárosultak javára fotóriport)

Július 16-án, a Haladás pályán a Mississippi Moon, a MetalMovers, a Sipőcz Band, a Creepingdeath és a Mokka összefogásából jött létre jótékonysági koncert az árvízkárosultak támogatására. A zenekarok ingyen vállalták a fellépést, ám a szerény, mindössze 500 forintos belépődíj ellenére az érdeklődés is szerény maradt... A befolyt összegből egy megsemmisült iskola, sportklub felszerelését kívánják a szervezők segíteni.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Antiochmachoclub 2010.07.18. - 16:44
Metálmúverzs..vagy mondhatnám metállúzernek is...
az a híg f.o.s. amit előadtatok......húúúúú nem kommentálom
ezmiez 2010.07.18. - 22:44
hogy néztek ki metálmúverszesek?? :D
Adjatok már magatokra!!!!! "kicsit" el vagytok szállva magatoktól, pedig vicc amit csináltok........
Toni 2010.07.19. - 08:07
szerintem a Metalmovers egy olyan zenekar amiben még meg van az ami mar sok magyar együttesben nincs.kitartas es akarni vagyas.ha nem rontjak el minta sok mediaszemetet nagyon jo együtes lesz.
Metalmovers Tibi 2010.07.19. - 22:48
Nézzétek srácok ti így gondoljátok ezt, de szerintetek ha nem tetszene az embereknek akkor itt tartanánk? Neves zenekarokkal koncerteznénk? Először nézzetek kicsit magatokba és gondolkodjatok el, hogy ilyen fiatalon ti hol voltatok?
Metalmovers Tibi 2010.07.19. - 22:53
Toni köszönjük szépen a szavakat és küzdünk teljes erővel hogy megmutassuk a rossz nyelveknek
Antiochomachoklub 2010.07.20. - 08:32
Miért hol tartotok......???? Szerencsétlenek! Ez tetszik az embereknek? Akiknek ez tetszik,az nem ember,hanem állat! Próbáltok utánozni valakiket ezzel a kifestéssel,de úgy néztek ki mint egy csapat idióta indián. Az ének hamis,se a zenének,se a szövegnek semmi értelme! A sok nagyképű duma...."na ezt a számot biztosan mindenkik ismerni fogja,lehet hallani itt-ott...." pffffff nagyképű meg én vagyok. De mindegy! Társulhatnátok az Ocho Macho-val. Lenne egy mutáns küklopsz belőletek :-)))) húúúú
Sanya 2010.07.20. - 08:57
Csak azt nem értem, hogy ennek az izének mi köze a "metal"-hoz.... Vagy változtassatok nevet, vagy sürgősen visszavonulni gyakorolni jó sokat, és kellő alázattal viseltetni a műfaj iránt...
Tibi 2010.07.20. - 09:35
Én nem ismerem a zenekar munkásságát, csak egy klipet néztem meg a youtube-on, de az szánalmas... stúdióban felvett cucchoz képest IS rettenetesen pontatlan, az ének erőtlen, hamis, a gitárok csúszkálnak... én is azt tanácsolnám, hogy GYAKOROLJATOK NAGYON SOKAT, mert ez inkább a műfaj lejáratása... azt meg nagyon nem kellene
MetalmoversBoci 2010.07.20. - 17:15
Anitocsómacsós! Úgy látom akármit mondhatok akkor is nagypofájú seggdugasz maradok, szóval csak annyi, hogy idióta indián a nénikéd! Az ugatás helyett meg légyszíves mutasd meg, Te mit tudsz, és akkor majd jogosan fikázhatsz! Addig is sok sikert és a legjobbakat kívánom Neked :)

Boci
Havi Medál 2010.07.20. - 21:38
Szerintem is van még mit fejlődni Mmoversnak.
De legalább igyekeznek valamilyen látványt nyújtani a zene mellett. A Kissnek is egész jól bejött.
Ha valaki igazán trágya zenét akar hallani, akkor menjen el helyi hardcore buliba. Na az a f.o.s.
Angel 2010.07.22. - 08:59
üzenet a fikzóknak: kiváncsi vagyok TI mit tudtok felmutatni....
Gyanítom semmit! De ha esetleg igen akkor várom h mit!!!!
Na mind1! Én minden esetre nagyon unom már h néhány ember aki azt hiszi h ő a valaki fikázza más emberek több éves munkáját, amikor ők még csak erre sem képesek!!!
Tibi 2010.07.20. - 09:35

Én nem ismerem a zenekar munkásságát, csak egy klipet néztem meg a youtube-on, de az szánalmas... stúdióban felvett cucchoz képest IS rettenetesen pontatlan, az ének erőtlen, hamis, a gitárok csúszkálnak..

A klipp amit láthattál az a régi énekessel készült! A mostaninak pedig nem erőtlen a hangja, nem tom mit hallgattál de h valami tök mást az is biztos! Mi pontatlan? tudod te h mit kritizálsz? Egyszer azért meghallgatnám h te hogyan csinálod!!! szerintem sehogy, mer még gitárt is épp hogy csak láttál.....

A kifestés: mindenkinek megvan a stilusa ahhoz senkinek semmi köze.... nem tom hány koncerten voltatok már, ha kijuttottatok valaha is...... de több zenekar is festi magát... ha meg nem tetszik akk meg nem kell nézni!!!

FIKÁZÓDÁSNAK SEMMI ÉRTELME SZÓVAL ABBA LEHET HAGYNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv!
Sanya 2010.07.22. - 09:57
Szóval több éves munka... Akkor nagyobb a baj, mint gondoltam...
Tibi 2010.07.22. - 10:03
Nyugi Sanya!!
Fikázódásnak semmi értelme, angyali Angel is kifejtette már!
A lényeg, hogy a srácok Malmsteen-t megszégyenítően virtuózok, Jörg Michael elbújhat a pontosságuk mögött... :)))
MetalmoversBoci 2010.07.22. - 12:00
Ugyan hagyd már ezt a ***ságot... Senki nem mondta hogy olyan jók lennénk, annyi az egész hogy a fikára nem lehet építeni, max a kritikára. Gyakoroljunk...én azt teszem, a többiek is, de a ***om már tele van a fikázással, ne arcoskodj hanem mondd meg, hogy ez és ez miért nem tetszik, min változtassunk. Normálisan is lehet mondani, nagyarcú fikaszöveg nélkül.
MetalmoversÁdám 2010.07.22. - 12:04
Sanya!
Legyél kedves és írd le nekem jól kifejtve, hogy szerinted mi/milye a metal zene. Előre is köszönöm hozzáértő szavaidat.

Kedves Tibi!
A lemez óta eltelt 2év. Jobb ha tőlem tudod, azt az anyagot a zenekar és leginkább én is egy nagy foshalomnak tartunk/tartom. Tudom, hogy *** lett és ez tény. Ezzel nem is fogok vitatkozni, de egy 3éves zenekart ne Malmsteenhez és Jörg Michaelhez hasonlíts akik már évtizedek óta a szakmában vannak, utóbbi ráadásul nem a lassú témáíról híres Stratovariusban dobol. Senki nem mondta, hogy mi jobb zenészek vagyunk mint ők mert aki ilyet mond az egy idióta!

Üdv
MetalmoversÁdám 2010.07.22. - 12:35
Még annyit írnék neked Kedves Tibi!
Ha már más zenészekhez hasonlítasz minket akkor szívesebben vettem volna ha Michael Angelo Batio, Dave Lombardo és Jordan Rudess nevét látom. Röviden, könnyű nagy zenészek nevével dobálózni és remélem, hogy egyszer mi is leszünk olyan szinten, hogy velük együtt emlegessenek minket is, ami persze szép álom marad mert az itt felsorolt emberek zsenik. Na szép napokat!
Üdv
Sanya 2010.07.22. - 12:46
Srácok. Nem szeretek fikázni senkit, nem is annak szántam a megjegyzéseimet. Különben is, mindenféle hülyék beírásával meg mit kell foglalkozni... :-) Az én véleményem csak egy vélemény. Úgyis az a lényeg, hogy amit csináltok, az saját magatoknak örömet okozzon, más meg nem számít...