Retrobuli és giccsparty a Romkert Clubban

Képgaléria megtekintése2008.10.17. - 07:00 | Garai Antal Atom - Fotók: Bonyhádi Zoltán

Retrobuli és giccsparty a Romkert Clubban

Az éjszakai élet bugyraiba szállt alá szerkesztőségünk szerdán, hogy a partyfotó és a retrobuli közt lavírozva örökítse meg a főiskola által szervezett öltözet-őrületet. A 11. giccsparty legfőbb látványossága egy Elvis-imitátor volt, bár néhány előző századbeli ruha lehet, nagyobb feltűnést keltett a partin. Volt házibuli zene ABBÁ-val, Hungáriával, Hip-Hop Boyzzal, két DJ a győri Under the Bridge-ből: Hrzq 'n' Somi, valamint parfűmillat és hering-effektus..

Giccsparty előtt
Hétfő: "még nem biztos, hogy megyek, mert vizsgázom, de szeretnék. Majd meglátjuk, hogy lesz-e kedvem" típusú kifogásokkal él a kevésbé partiorientált egyén. Meggyőzésére pedig a "király, megyünk, ott leszünk, gyere velünk, ez lesz az évezred bulija" és hasonló figyelemfelkeltő érvek folytonos ismételgetését alkalmazza a tipikus "partiarc".

Kedd:
a környékbeli turkálók és a nagyszülők szekrénye már teljesen üres, minden ami csillog, ami érdekes, ami műanyag vagy ami ronda, az már nincs a polcokon. Leleményesebbek még egy-két zsákot lehoznak a padlásról, amelyekbe a szülők úgy a hetvenes évek elején tömködték bele divatjamúltnak hitt ruháikat, és a már derékban szűk csőnacikat.

Szerda:
miután összeállt a párizsi divatbemutatókat is megszégyenítő műalkotás, és a tükör sem hasadt meg a benne mutatkozó látványtól, a nő boldogan s ujjongva körbetelefonál, hogy hírül adhassa barátnőinek a divatgurukat is porbatipró sikert. Eközben a fiú a séróját fésülgeti kicsit Elvisesre, már vagy fél órája áll - szintén - a tükör előtt, majd a negyvenötödik percnél feladva egy sofőrsapit húz fejébe, és irány a "romos". Az utcán sétálva kissé arcába húzza a sapkát, nehogy felismerjék flitteres nadrágban, UV-zöld nyakkendővel, mert mit gondolnak a szomszédok? Majd egyre közelebb érve a helyszínhez kezdi azt érezni - látva a többi buliba igyekvő népet az utcán -, hogy kicsit még alulöltözött is hozzájuk képest...

Giccsparty közben
Hogy az is bele tudja magát élni a buliba, aki nem volt ott, kicsit "interaktívvá" tettük az írást: kéretik a képre klikkelni, és máris mintha ott lennél!


Az ásító inas, az oroszlánvadász lepkegyűjtő és Surda - a giccsparty a fékezhetetlen fantázia forrása

Giccsparty után
Ne fojtsd magadba, erőpróba volt az is, akárcsak a cuccok magadra húzkodása. Várjuk a kommentbe a viszontagságos hazaérkezés és a rikító ruháktól való megszabadulás "hálószobatitkait". Sztorizzatok!

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

CsABi 2008.10.18. - 14:05
Azóta is a sarokba bevágva várják a giccscuccok a megváltást (ami lehet csak köv giccspartin jön el) 8)