Szexuális zaklatás - milyen, ha egy nő alkalmi ruhát vesz?

2010.08.02. - 16:10 | Büki László 'Harlequin'

Szexuális zaklatás - milyen, ha egy nő alkalmi ruhát vesz?

Első pillantásra kapásból átértékeltem a mini fogalmát, és a szexuális zaklatás nevű "méretet" vezettem be helyette. - Veszel alá melltartót? - kérdeztem, miután az alulra bugyit feltételeztem... - Nem, tartja a gumis pánt, meg különbenis...

V. nem a divatkatalógusokból kilépő cicababa. Ahogy ismerem, inkább a természetes, laza cuccokat kedveli. Talán ez is az oka annak, hogy még sosem láttam csiniben, alkalmi ruhában. Márpedig a hétvégén nagykanállal fogja enni a jázminos rízst, merthogy érzelmileg végrendelkezik egy ismerőse - értsd: házasságot köt -, és hát ilyenkor villamcsapásként ér minden nőt a felismerés: nincs egy rongyom sem!!

Ezen felbuzdúlva V. - nem kis időráfordítással - átrostált néhány butikkollekciót magán, majd konstatálta, hogy márpedig ő nem konfekcióméret. Ellenben kitartó, és ruha köll, akkor is, ha szakad. A törik ebben az esetben nem releváns tényező, pedig V. kimondottan törékeny.

Többórás ruhakutak után sikeresen ki is lőtte magának a 4 pálcikán függő testtakarót, s találkozásunkkor már alig várta, hogy bemutathassa alkalmi textilcsodáját.

- Most ne nézz ide, amíg felveszem, addig netezzé' - adta az instrukciókat, hogy most olyami fog történni, ami nekem vizuálisan odaBach... Oké, mondta bennem az alfahím, s bepötyögtem a brózerbe valami rutinoldalt, hogy addig is tehermentesítsem agyam a várható látványtól. Pedig kattogott veszettül, hogy ez a kis cafka milyen női praktikával fogja majd a hímivarsejteket buzogtatni a partiban.

- Nézhetsz! - szólt némi ruhasuhogtatás után, s mint a széljárás, úgy fordultam meg ültömben. Első pillantásra kapásból átértékeltem a mini fogalmát, és a szexuális zaklatás nevű "méretet" vezettem be helyette.

- Veszel alá melltartót? - kérdeztem, miután az alulra bugyit feltételeztem...
- Nem, tartja a gumis pánt, meg különbenis...

Gyorsan végigpörgettem magamban, hogy milyen "véletlen" szituációkat tud előidézni egy szingli csaj semmicske ruhájával kontaktálódó partimacsó, ismerkedés fedőnév alatt. Pláne, ha kellő intellektussal és fantáziával bír. Ha az enyémnek csak a felével, már az is régen rossz. Nekem. A zsákruhára emlékeztető hacuka ugyanis igencsak praktikus viselet rapidszexhez. Semmi komplikáció: alul felhúz, felül leránt, és máris szabad folyás nyílik szemnek, szájnak és az ingereknek.

- Tré idő lesz holnap, meg fogsz fázni benne - próbálom a "derohadtjóruhátvettél" meglátásom élét tompítani. Meg tánc közben le- és felcsúszhat, érted? Röpke pillanat alatt silányultam "kifogáspasivá"...

- Táncolj benne.
- Oké, figyi... húúú, b...meg, ez tényleg lecsúszik.
- Ez fog lenni végig - adtam az okosat. Felül fel-, alul meg lehúzkodod állandóan. Nem fogsz nyugodtan szórakozni, mert azzal leszel elfoglalva, hogy az amúgyis minimális takarási felületből mennyit falhat még fel - nem várt - grátiszként a férfiszem. (Arról ne is beszéljünk, hogy a nőké meg ölni fog érte... ).

Valami villanhatott benne is, pedig nem volt derült ég a szobában, hacsak a lámpafényt nem tekintjük annak. Átmenetileg meggyőztem, de ennek ellenére lutris a dolog, mert nem tudom, miben fog menni, ha nem ebben. Félek tőle, ő sem. Hiszen egy rongya sincs, amit felvehetne, alkalmi meg pláne...

Új hozzászólás