Hindi Fatima és Szombathely város portálja is a nyertesek közt - Az Év Honlapja 2010

2010.12.03. - 16:30 | vaskarika.hu

Hindi Fatima és Szombathely város portálja is a nyertesek közt - Az Év Honlapja 2010

9. alkalommal rendezték meg az Év Honlapja versenyt, melyen Szombathely városa az Önkormányzatok és települések kategóriában első lett, míg a portálunkat készítő Webshark 14 pályamunkája közül Hindi Fatima és a Pólómánia weboldala kapott díjat a szakmai zsűritől.

Az Év Honlapja 2010 pályázatra rekordmennyiségű, több mint 350 nevezés érkezett, legtöbben a szolgáltatás, e-kereskedelem, márkasite kategóriákat választották, de sokan szálltak versenybe „Az Év kreatív megoldása" címért is. A nagyszámú beérkezett pályázat is bizonyítja, hogy a versengés rangos megmérettetést jelentett a weboldalfejlesztő cégek számára.

A zsűrinek nem volt könnyű meghoznia a döntést, hiszen többféle szempontot is figyelembe kellett vennie a mérlegelés során. A beérkezett pályamunkákat design, impresszió, innovatívitás, interaktivitás, navigáció, kategóriának megfelelő tartalom alapján értékelte.

Ennek eredményeként az "Önkormányzatok és települések" kategóriájának nyertese Szombathely város honlapja lett.


A pálymű értékelése:

"Az önkormányzatok honlapjaira jellemző, hogy nagyon sok információt kell megjeleníteniük, köztük szárazabb, hivatali témákat is. Elvárás mindemellett, hogy ezeket az információkat átlátható, strukturált, felhasználóbarát módon tálalják. Ha ez még a megfelelő interakcióval, a helyi közösség számára releváns tartalommal és tetszetős designal is kiegészül, az nagyon jó eredmény. Ezt sikerült megvalósítania Szombathely honlapjának. Az oldal megjelenése modern, felhasználóbarát, kulturálisan is magas színvonalú, jó elemek a blog, melyet helyi írók töltenek meg értékes tartalommal, a videó tár archív felvételekkel, az esküvőfoglaló, csak hogy párat említsek."

Portálunkat is készítő webpartnerünk, a Webshark Kft. 14 weboldalt nevezett a versengésre, különböző kategóriákban.

Nevezett pályamunkáik közül a „Művészek és Közszereplők honlapjai" kategóriában Hindi Fatima sárvári énekesnő weboldala kapta az év honlapja díjat.

A pályamű értékelése:

"Összeszedett, szép honlap. Egyéni designnal."


Az Év Honlapja Minőségi díját kapta továbbá a Pólómánia weboldala, melyet az E-kereskedelem kategóriában talált a zsűri különdíjra érdemesnek.

A pályamű értékelése:

"Túllép a hagyományos e-kereskedelmen. Nemcsak árusít, hanem kreatív módon saját magunknak tervezhetünk pólót is. Emellett eladja magát, a tevékenységet is, hiszen franchise partnerré válhatnak a látogatók."



További díjazottak: azevhonlapja.hu 

Új hozzászólás