Ez vár rád 2011 első hónapjában: nagy januári horoszkóp!

2011.01.02. - 16:30 | vaskarika.hu

Ez vár rád 2011 első hónapjában: nagy januári horoszkóp!

Mikor, ha nem az új esztendőben kezdenél új életet? Szeretnéd megtudni, hogy milyen pozitív és negatív történésekre kell felkészülnöd januárban? Havi horoszkópunk segít, hogy miként kezeld a nehezebb helyzeteket is! Az amaino.hu írása.

Kos (március 21. - április 19.)
Régi kérdéseidre végre megkapod a válaszokat. Néhány dolog új megvilágításba kerül. Sokat segíthet, ha magadba fordulsz. Karrieredben nagyon fontos hónap lesz a január. Ebben az időszakban rendkívül ambiciózus vagy. Sok munka vár rád, de anyagilag nagyon jól jársz.  Arra ügyelj, hogy ne mondj gyorsan véleményt, számolj el előtte 3-ig. Párkapcsolatodban szüntesd meg a tabukat.  Ha még csak keresgélsz, nagy valószínűséggel, egy jóval fiatalabb partnert választasz.

Bika (április 20. - május 19.)
Élénk társasági életet élsz. Több új baráti kapcsolatot is kialakíthatsz. Sőt, egy régi szerelmed próbál elcsábítani. Vitás ügyekben kérd ügyvéd segítségét! Karrieredben végre konkrét lépéseket tehetsz azért, hogy céljaidat megvalósítsd! Ehhez azonban az is kell, hogy lassíts egy kicsit, és vedd számba a lehetőségeket. Készülj fel a nehéz helyzetekre is! Bátran mondd ki, amit gondolsz! Világosan kommunikálj! Pénzügyekben ez a hónap nem kedvező számodra.

Ikrek (május 20. - június 20.)
Elsősorban munkádban érhetsz el nagy sikereket ebben a hónapban. Teljesítményedet még szigorú főnököd is elismeri. Rendkívül sikeres tárgyalásokat folytatsz. Családod mindenben támogat. Ha kell, még anyagilag is. Ez a biztonság még inkább segít neked, hogy szárnyalj. Fontos, hogy senkire ne haragudj, mert ez további negatív helyzeteket szül. Próbáld megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Ebben a hónapban könnyedén megközelítheted azt, akit már rég kinéztél magadnak.

Rák (június 21. -  július 21.)
Végre rájössz arra, mit is szeretnél valójában elérni. Sorozatosan olyan helyzetekbe kerülsz, amelyekben le kell győzni önmagadat és a félelmeidet. Ha sikeresen veszed az akadályokat, az egész életed megváltozik. Tudatosan keresd az élet szépségeit! A legjobb időszak ismerkedésre a hónap második fele. Szexuális életed nagyon jól működik, ez felszabadít. Sőt abban is segít, hogy megértsd önmagad. Érzelmeid befolyásolnak a fontos döntésekben. Kollégáid irigykednek rád, ne tölts sok időt velük.

Oroszlán (július 22. - augusztus 21.)
Rendkívül mozgalmas időszak vár rád. Munkahelyeden és otthon is rengeteg feladara számíthatsz. Új és fontos projektet bíz rád a főnököd. Erre nagyon büszke leszel. Az a célod, hogy a legtökéletesebb munkát add ki a kezed közül. Épp ezért kollégáiddal is rendkívül kritikus és szigorú leszel. Partnered melletted áll. Sőt abban is segít, hogy felfedezd önmagad. Még azt is tudomásul veszi, hogy a „mi" helyett az „én" lesz a hangsúlyosabb ebben a hónapban. Népszerűséged növekszik.

Szűz (augusztus 22. -  szeptember 22.)
Ne csodálkozz azon, ha télen nem igazán mozdulnál ki otthonról. Ez az időszak segít abban, hogy még jobban megismerd önmagad. Párkapcsolatodban is nagy szükség van az intimitásra. Végre rájössz arra, hogy nem kell állandóan párodon csüngeni. Viselkedésed természetes. Ismét kiegyensúlyozott leszel. Most nagyon örülsz annak, hogy semmi különleges nem történik veled. Próbálj meg lazítani egy kicsit! Élvezed a csoportos mozgást, de az is jót tesz, ha néha ki sem mozdulsz az ágyból.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Már most, az év elején vizsgáld meg jelenlegi helyzetedet, és tűzz ki célokat! Ha úgy érzed, valami nem sikerülhet, próbálj új terveket megfogalmazni. Végre bővítheted lehetőségeidet. A január kiváló tanulási lehetőség. Több időt töltesz családoddal, mint eddig. Most a „fészekrakó" időszakodat éled. Nem szívesen mozdulsz ki otthonról, ha nem muszáj. Örömmel csinosítgatod lakásodat. Szerelemi életedben is rendkívül kreatív vagy. Nagyon kacéran viselkedsz, sokat adnak az intim pillanatok.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Az év rögtön új kihívásokkal kezdődik. Ez nagyon jó üzleti lehetőséget jelent számodra. Rendkívül motivált leszel. Még azokban a helyzetekben is brillírozol, amelyeket elsőre megoldhatatlannak gondolsz. Ne bízz igazán senkiben, hiszen egy most barátodnak hitt kollégád ellened fordul. Munkahelyeden egy nagyobb változásra számíthatsz, már most kezdd meg rá a felkészülést! Külsődön érdemes változtatnod. Ráadásul feldob lelkileg is egy új frizura.

Nyilas (november 22. - december 20.)
Zárd le magadban az elmúlt esztendőt!  A korábbinál lazábban állj bizonyos dolgokhoz! A felelősséget neked is fel kell vállalnod. Január 22-e körül rengeteg újdonság, szenzációs esemény vár rád. Valaki megpróbál magánéletedbe beleszólni, ráadásul csúnya pletykát is terjeszt. Érzelmileg ezért úgy érzed magad, mintha hullámvasúton ülnél. Az a legfontosabb, hogy ne állj bosszút senkin! Gyermeked ebben a hónapban sokkal többet követel, mint korábban. Ez veszekedéshez vezethet.

Bak (december 21. - január 19.)
A Te kezedben van a nagy változás lehetősége! Az a lényeg, hogy ezt fel is ismerd. Most mindenkinek a bizalmát el tudod nyerni. Érdemes lenne főnöködtől tanácsot kérni, hogy miként juthatnál előrébb a munkahelyi ranglétrán. Még kockázatokat is felvállalsz. Nagyon fontos számodra az önkifejezés. Érdeklődő vagy, ezáltal pedig rengeteg új információt begyűjthetsz. Ezeket később kamatoztathatod majd. Pénzügyeidet végre rendezheted. Kikapcsol, ha barátaiddal egy jót beszélgetsz.

Vízöntő (január 20. - február 17.)
Kezedbe akarod venni életed irányítását. Rájössz, hogy itt a cselekvés ideje! Ötleteidet feletteseid díjazzák. Szívesen kiírod magadból azokat a dolgokat, amik fejlődésedet gátolták. Érdemes lenne egy blogot indítanod. Kollégáid próbálnak megtéveszteni, mert igazi riválist látnak benned. Az adóhatósággal meggyűlhet a bajod. Táplálkozásodra jobban oda kellene figyelni, egészséges ételeket vásárolj!

Halak (február 18. - március 20.)
Légy őszinte, így sok problémától megkímélheted magad. Több esetben csak a határozottság segít. Fontos döntéseket kell meghoznod. Ügyelj arra, hogy ne add át teljesen magad a szórakozásnak! Ez leginkább menekülés lenne személyes problémáid elől. Már most tervezgetsz egy egzotikus utat. Néhány új, érdekes embert ismersz meg. Ők segítenek majd kilábalni a nehéz helyzetekből. Az apró részletekre is ügyelj! Egy teljes külső átváltozás magánéletedre is jó hatással lesz.

További cikkek a témában az amaino.hu oldalon! 

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Huncut 2011.01.03. - 13:57
Nagyon jók a horoszkópok. Köszönjük, hogy kaptunk némi útbaigazítást.:)