Ünnepi elismerések – Idén is díjaz a megyei közgyűlés

2011.01.07. - 11:47 | vaskarika.hu

Ünnepi elismerések – Idén is díjaz a megyei közgyűlés

2011-ben is elismeri a megyei közgyűlés azokat, akik a megye gazdasági, kulturális és társadalmi fejlődését segítették elő munkájukkal, teljesítményükkel és eredményeikkel. Az apropót a március 15.-i nemzeti ünnepünk adja.

A megyei közgyűlés január 10-ig várja a települési önkormányzatok képviselő-testületeitől javaslataikat írásban arról, hogy kiket tartanak érdemesnek az elismerésekre, melyek a következők: a Vas Megye Gazdaságáért Díj, a Pável Ágoston Emlékplakett, a Vitéz Both Béla Emlékdíj, a Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért Közigazgatási, Oktatási, Kulturális, Egészségügyi, Szociális, Gyermek- és Ifjúságvédelmi, Sport, Közbiztonsági, Ifjúsági és Kisebbségekért Tagozatának Elismerése.

Mindezek mellett döntés kerül a Kuntár Lajos Sajtó-díjról, amit a közgyűlés elnöke annak a személynek ad át, aki az írott vagy elektronikus médiában Vas megye életéről, valamint önkormányzatának és intézményeinek tevékenységéről rendszeresen és magas színvonalon nyújtott hiteles, széleskörű, a közszolgálatiság elveinek megfelelő tájékoztatást. A javaslatokat részletes indoklással írásban kell eljuttatni Kovács Ferenchez, a közgyűlés elnökéhez.

Az elismeréseket március 15-én adják át, kivéve a Közbiztonsági, Ifjúsági és Kisebbségekért Tagozatokat.

Új hozzászólás