II. Sárvári Esküvőkiállítás és Show - kiállítói információk!

2011.01.08. - 16:45 | vaskarika.hu

II. Sárvári Esküvőkiállítás és Show - kiállítói információk!

A tavalyi nagy siker után ismét megrendezzük a II. Sárvári Esküvő Kiállítást és Show-t, 2011. február 6-án, az impozáns Nádasdy Ferenc Múzeumban. Legyen Ön is részese! Az elmúlt évben csaknem 30 kiállító, és közel ezer látogató vett részt a színes eseményen. Részletes kiállítói információk cikkünkben!!

A tavalyi nagy siker után ismét megrendezzük a II. Sárvári Esküvő Kiállítást és Show-t, 2011. február 6-án, az impozáns Nádasdy Ferenc Múzeumban. Legyen Ön is részese! Az elmúlt évben csaknem 30 kiállító, és közel ezer látogató vett részt a színes eseményen. Az igényes környezetben sorra kerülő esemény a második alkalom lesz arra, hogy az esküvőhöz kötődő szolgáltatók egy időben, egy helyen mutatkozzanak be Sárváron.

Szervezők: www.vaskarika.hu, www.amaino.hu

Célunk: Látogatóink számára átfogó képet kívánunk adni a sárvári esküvővel kapcsolatos lehetőségekről. Szeretnénk elérni, hogy a hosszas utánajárások helyett szinte a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a napon. A helyszínen megfelelő fórumot biztosítunk azoknak a vállalkozásoknak, cégeknek, akik tevékenységükkel vagy szolgáltatásukkal kapcsolódnak az esküvőhöz. A kiállítást hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg.

Kiállítói megjelenési lehetőségekről, árakról részletes információt itt talál!

A kiállítás részvételi feltételei: regisztrációs feltétel

Kiállítói Regisztrációs Lap: Kiállítói jelentkezési lap_2011

Jelentkezés, további információ:
Papp Cecília (30/830-3081)
Németh Nóra (06-30-930-4446)
E-mail: ;

Legyen Ön is a partnerünk!

Kapcsolódó írásunk: 

Félezren mondtak igent - Nagy siker volt az első Sárvári Esküvő Kiállítás!

2010.02.09. - 02:30 | Papp Cecília, Büki László - Fotók: Büki László - Képgaléria megtekintése

Félezren mondtak igent - Nagy siker volt az első Sárvári Esküvő Kiállítás!

Királyi környezet, pompás ruhaköltemények, gyönyörű modellek, hastáncosok, virág- és lufikompozíciók, csábos fehérneműk, szépségipari különlegességek, hotelek és vendéglők kínálatai: röviden így foglalható össze az első Sárvári Esküvő Kiállítás. A csaknem 30 standot több mint 500 látogató tekintette meg vasárnap.

 

 

Új hozzászólás