Heti horoszkóp - január 10-16.

2011.01.10. - 14:48 | vaskarika.hu

Heti horoszkóp - január 10-16.

Siker? Pénz? Csillogás? Szerelem? Kudarcok? Mi vár rád a héten, és hogyan reagálj ezekre a történésekre? Kiderül horoszkópunkból.

Kos (március 21. - április 19.)
Elsősorban a munkádban vár rád mozgalmas hét. Elképzelhető, hogy egy teljesen új stratégiát kell kidolgoznod. Egy negatív történés ellenére is maradj pozitív. Lesz időd szeretteidre, használjátok ki a ritkán adódó pillanatokat! Nem kell feltétlenül neked végezni minden házimunkát, osszátok el a feladatokat!

Bika (április 20. - május 19.)
Nagy tervekkel kezded a hetet. Ezeket le is kommunikálod, és így követőket szerzel. Lelkesedésed magával ragadó. Ráadásul ötleteidtől komoly hasznot remélhetsz. Dolgozz ki mindent alaposan, ne hagyj semmit a véletlenre! Környezeted túlságosan makacsnak, arrogánsnak lát, érdemes lenne belső vizsgálatot tartanod!

Ikrek (május 20. - június 20.)
Leginkább saját magaddal vagy elfoglalva. Be nem áll a szád, le sem lehet lőni. Egy idő után ez idegesítő a környezeted számára. Téged persze nem zavar, szívesen elszórakoztatod saját magadat. Az elmúlt időszak stresszes helyzetei nem múltak el nyom nélkül, ezt egészségeden is érzed. Ne vállalj mindent magadra!

Rák (június 21. -  július 21.)
Szakmai és magánéleted is rendkívül nyugodt, egész héten nem történik semmi különös. Munkatársaid elismerik azt a sok munkát, amit az utóbbi időben magadra vállaltál. Egy kisebb utazásra számíthatsz a közeljövőben. Lehet, hogy társad lep meg vele. Ne bízd másra pénzügyeidet, mert a nagy haszon helyett komoly veszteséged lesz.

Oroszlán (július 22. - augusztus 21.)
Akkor leszel eredményes ezen a héten, ha munkádban csak a lényegre koncentrálsz. A mellékes feladatokkal, a légkörrel ne foglalkozz! Egy személyes konfliktusra is fel kell készülnöd! Légy óvatos, mert olyasvalaki akar megvezetni, akiről nem is gondolnád. Érdemes venned egy lottót, mert pénznyereményt ígérnek a csillagok.

Szűz (augusztus 22. -  szeptember 22.)
Szerencsésnek érzed magad. Azt csinálsz, amit szeretsz, ráadásul magánéleted is jól alakul. Nagy hangsúlyt fektetsz a tanulásra, hisz előrelépési lehetőséget látsz benne. Már csak a bizonytalanság érzését kell legyőznöd. Nagyon motivál, ha szerepelhetsz, vagy munkahelyeden prezentációt tarthatsz. 

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Anyagilag kellemes meglepetésben lesz részed. Lehet, hogy ezt egy fontos változtatással érted el. Ez a siker téged is kimozdít a holtpontról. A plusz pénz segít, hogy valóra válts egy régóta dédelgetett álmot. Jutalmazd meg magadat egy rövid kiruccanással! Az új környezet még inkább segít a kreatív gondolkodásban.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Pénzügyi problémák miatt leszel ideges. Ne dőlj be az olyan ígérgetéseknek, hogy hirtelen meggazdagodhatsz. Kérd inkább szakember tanácsát anyagi helyzeted jobbá tételéhez! Egy idős családtagod a támogatásodra számít, ne hagyd cserben! Öröm lehet számodra, hogy partnered minden támogat.

Nyilas (november 22. - december 20.)
Elsősorban a társasági események kötnek le. Munkahelyeden és a családban is lesz ok és alkalom nagy találkozásokra. Ha most kezdesz egy rendezvény szervezésébe, nagy kitartásra lesz szükséged. Kísértést érzel, hogy költekezz. Próbálj mérlegelni, mielőtt valamit beleteszel a bevásárló kocsiba! Sportolással vezesd le felgyülemlett energiádat!

Bak (december 21. - január 19.)
Nem lesz nyugodt heted. Elsősorban műszaki dolgaid meghibásodása okoz rengeteg idegeskedést. Autód, számítógéped vagy mobiltelefonod is felmondhatja a szolgálatot. Te egyedül nem tudod megoldani a problémákat. Kérd szakember segítségét! Életed azon területeire koncentrálj, amelyek fontosak számodra.

Vízöntő (január 20. - február 17.)
Ne hagyd, hogy mindenki hozzád forduljon tanácsért, támogatásért! Nem veheted magadra környezeted összes baját. Így kiéghetsz, és nem tudsz a saját feladataira sem összpontosítani. Egy számodra fontos ember hirtelen eltűnik az életedből. Sokkal jobban kellene beosztanod idődet. Ne hanyagold el az önfejlesztést!

Halak (február 18. - március 20.)
Bárkit meggyőzöl pénzügyi kérdésekben. Bár enerváltnak érzed magad, sikert sikerre halmozol. Elsősorban érvelésednek köszönhetően. Most semmilyen területen ne kockáztass! Egy nagy találkozásból vagy életre szóló barátság, vagy egy mindent elsöprő szerelem alakulhat ki. Szerződések előkészítésére kiváló ez a hét.

A horoszkópot az amaino.hu szíves hozzájárulásával közöljük.

Új hozzászólás