Rázd a csípőd és a cipőd! - Orient-tál Bál 2011

Képgaléria megtekintése2011.02.14. - 00:10 | Büki László 'Harlequin'

Rázd a csípőd és a cipőd! - Orient-tál Bál 2011

Kelet esszenciája várta február 11-én a bálozók Mekkájává avanzsálódott Café Palaceban a szórakozni vágyókat. Az orientális hangulatot látványos hastáncelőadásokkal, keleti kockajátékokkal, jóslással, vízipipa sarokkal fűszerezték meg a szervezők, akik értékes kincseket sorsoltak ki a kitartó bálozók között, míg az est bevételét felajánlották a Kézfogás a gyermekekért Egyesület javára.

2011. február 11-én, pénteken a Palace Cafe & Restaurant ismét megnyitotta kapuit a mesés Kelet világa iránt érdeklődők előtt. Az idei Orient-Tál Bál vendégeit magas színvonalú hastáncműsor, szabad rázású csípőbajnokság, vízipipa-és teasarok, valamint autentikus keleti kockajátékok várták.

Ahogy tavaly, úgy 2011-ben is megrendezésre került a báli szezon legpikánsabb különlegessége, az Orient-Tál Bál. Az  esemény főszervezői, a Mira Orient hastánccsoport és a Kézfogás Egyesület már bizonyított a Savaria Karneválon és a Kézfogás Fesztiválon is. 

Az Orientál-Bál vendégeinek érzékszerveit alaposan elkényeztették: a keleti ízek és csemegék kedvelői vízipipázhattak és a legkülönfélébb teakeverékeket élvezhették. Kellő bátorsággal a zakózsebben kipróbálhatták magukat a játéksarokban, ahol - jó esetben - a szerencse keleti szelleme kockajátékokon keresztül mosolygott rájuk, és nem maradhatott el Dunántúl legkiemelkedőbb hastáncosainak szemet gyönyörködtető műsora sem, melynek Schäfer Kata személyében az orientális tánc egyik kiváló reprezentánsa emelte rangját. A táncgála végén minden fellépőt egy szál rózsával köszöntött a rendezvény fővédnöke, Sági József, Szombathely Város Kulturális és Sport Bizottságának elnöke.

Az éjféli tombolasorsoláson - Papp Tibor konferálása mellett - kiderült, hogy Fortuna kiket halmozott el "Kelet mesés kincsével", ezt követően pedig indult a szabadrázású csípőbajnokság, melyhez a zenét a Bianco Group biztosította.

A bálozók a belépőik megvásárlásával a Kézfogás a gyermekekért Szociális Egyesületet támogatták.


A hastáncgálán felléptek:

  • Habibi Orient - Szombathely
  • Mikola Nikoletta - Sümeg
  • Mira Orient Art (Cerah, Jade, Shemehs) - Szombathely
  • Nasreen és az Ezer Rózsa Kertje - Zalaegerszeg
  • Schäfer Katalin - Budapest
  • Török Anna - Keszthely

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Betti 2011.02.15. - 13:58
Az idei Orien-Tál Bál is szuperül sikerült, nagyon jól éreztük magunkat, köszönet a szervezőknek :-)
A Vaskarikának pedig köszönjük beszálomót és a sok szép képet, amivel elhalmozott minket idén is :-)
Eszter 2011.02.15. - 17:38
Csatlakozom Bettihez!:)
Idén is nagyon jól éreztük magunkat, köszi a meghívást!:)
Az már csak hab a tortán, hogy közben jótékonykodunk is!:)
A fotók pedig most is csodaszépek, és hangulatosak!;)
BLH 2011.02.15. - 17:45
Köszönjük szépen!! Hálás témát öröm és kihívás fotózni! :))
Mira 2011.02.16. - 14:38
Én is szeretném megköszönni mindnyájatoknak (szervezők, támogatóink, fellépőink, védnökeink, segítőink... remélem nem hagyok ki senkit :), akik elősegítettétek, hogy az idei jótékonysági bálunk ilyen mértékű minőségi fejlődést mutathatott színvonalában....és nem utolsósorban bálozóinknak, akiknek a "mennyiségi fejlődést" köszönhetjük! Eszter, az a jótékony hab a tortán az idén nagyon magasra sikeredett ! :))) ( a tavalyit jelentősen meghaladta a befolyt összeg, amellyel a Kézfogás Egyesületet támogattuk :))
Harle, a fotók csudijók, és a cikk is :))