Nőnapi bulikörkép (márc. 5)

2011.03.02. - 10:00 | vaskarika.hu

Nőnapi bulikörkép (márc. 5)

Helyszín: Szombathely

Dátum: 2011.03.05 - 08.

Ugyan Nőnap március 8-án van, ám a helyi szórakozóhelyek 5-én, szombaton szervezik nőnapi bulijaikat. Körbenéztünk, hova érdemes elmennie a gyengébbik nemnek, akár az erősebbik "igen" kísér(t)ete mellett.

Thököly Club 

Újra előttünk a hétvége, közeledik a nőnap is, így hát miről másról szólhatna a következő szombat, mint a hölgyekről! Este 10-től chippendale - show-val lepjük meg a lányokat, és persze a szokásos fergeteges hangulattal várunk mindenkit (fiúkat is!) szeretettel!

Romkert 


Palace Café & Restaurant 

Íme egy újabb előrehozott nőnapi party, ahol természetesen a hölgyek állnak a figyelem középpontjában! Óvatosan közelítsék meg a Palace Cafét, ugyanis garantáltan felgyorsul a pulzusuk a Bad Boyz táncosainak produkciója láttán! 

Sombrero 

Pénteken Jim Beam akció, szombaton pedig az elmaradhatatlan nőnapi buli DJ Borival, és chippendale show-val!


Cuba Cafe

Kicsit előre hoztuk az eseményt, melyet abból az alkalomból szerveztünk Nektek, Hölgyek, hogy megünnepeljük, hogy megteremtődtetek! Ez a szombat éjszaka CSAK RÓLATOK és NEKTEK szól!

Dj JAM és KÖRY azért áll ezen az éjszakán a lemezjátszók mögé, hogy örömet okozzon fantasztikus muzsikájával a "gyengébbik nem" oly szép és ragyogó Hölgyeinek!
Természetesen nincsen Nő Férfi nélkül (és fordítva), így az Uraknak is!


A klub 

NŐNAPI BULI: 1et fizetsz, 2őt vihetsz akcióban a Martini és a Malibu!

A belépés ingyenes!


Café Móló 

Szombaton nőnapi slágercsokor DJ Neczpál Györggyel, vasárnap pedig közös főzés Bede Róbert séffel és Szőke Andrással! Részletek a plakáton!


Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Molnár Ildikó 2011.03.05. - 20:20
Nőnapi Buli az Árkádia Kalandházban Szombathelyen 2011. márc. 8-án, élőzene ROMMY !
Molnár Ildikó 2011.03.31. - 16:03
Box Szombathelyen , XBOX KINECT SPORT verseny lesz ismét az Árkádia Kalandházban. Szombaton délelőtt 10 órától este 10 óráig szinte minden korosztályban megmérkőznek és szórakoznak a hazánkban is egyre népszerűbb KINECT szerelmesei.