Mutasd meg magad a Mediawave-en! - MyRiport pályázat

2011.04.13. - 19:00 | vaskarika.hu

Mutasd meg magad a Mediawave-en! - MyRiport pályázat

Más szemmel látod a világot? Forgasd le saját rövidfilmedet bármilyen videofelvételre alkalmas eszközzel (mobil, videókamera, fényképezőgép, webkamera), nyerj értékes tárgynyereményeket és mutasd meg magad a Mediawave-en! Jelentkezési határidő: május 10.!

MyRiport - Mutasd meg magad a Mediawave-en! 

A Mediawave és a PR.comm pályázatot hirdet MyRiport - Mutasd meg magad a Mediawave-en! címmel.

Forgasd le saját rövidfilmedet bármilyen videofelvételre alkalmas eszközzel (mobil, videókamera, fényképezőgép, webkamera).

Témát szabadon választhatsz, segítségül adunk néhány ötletet: mozi, szerelem, csók, barátság, zene, szórakozás, tánc. Akik komolyabb témában gondolkodnak, azoknak a következőket ajánljuk: szegénység, környezetvédelem, közlekedés.

Korhatár nincs, a kisfilmek hossza minimum 30 másodperc, maximum 1 perc lehet.

A pályázatra beérkezett filmek közül a 10 legjobb filmet díjazzuk, valamint az 50 legjobb film bemutatásra kerül a Mediawave fesztiválon. Akkor se keseredj el, ha filmed nem kerül be az 50 legjobb közé, mert a WEB1TV honlapján (www.web1tv.hu) az összes pályázatra beérkezett film megtekinthető lesz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, további információkért keresd facebook-on a MyRiport csoportot, és látogass el a WEB1TV honlapjára, ahol már ízelítőül néhány beküldött film megtekinthető.

Ha Te is kedvet kaptál, készítsd el saját MyRiportodat és nyerj értékes tárgynyereményeket.

A nevezési lap letölthető ide kattintva, illetve a MEDIAWAWE és a WEB1TV honlapjáról. A nevezéshez küldd el a nevezési lapot a e-mail címre, valamint filmedet az e-mail címre. A beérkezett filmeket bármilyen formátumban tudjuk fogadni.

Beérkezés határideje: 2011. május 10. kedd

ELŐZETES A MEDIAWAVE 2011 FESZTIVÁL NEMZETKÖZI FILMPROGRAMJÁRÓL 

Az idei - "TEREMTŐ NŐ", illetve "VESZÉLYEZTETETT (mű)FAJOK" tematikákkal tarkított - fesztiválra 1276 filmnevezés érkezett 85 országból, ebből az előzsűri 74 filmet válogatott a fesztivál rendkívül színes verseny-palettájába (9 játékfilm - 17 kisjátékfilm - 24 animációs film - 9 kísérleti film - 15 dokumentumfilm). A magyar filmeket nemzetközi szakemberek válogatták. A válogatás eredménye - filmrészletekkel - itt tekinthető meg!

A Vaskarika.hu írásai a 2010-es Mediawave-ről itt találhatóak!


Új hozzászólás