Magyarok menni Bamako - Badár Sándor filmbemutatója élő standup előadással (június 15.)

2011.06.14. - 07:10 | vaskarika.hu

Magyarok menni Bamako - Badár Sándor filmbemutatója élő standup előadással (június 15.)

Helyszín: Savaria Filmszínház

Dátum: 2011.06.15.

Június 15-én Szombathelyen kerül bemutatásra Badár Sándor és Kőváry Barna filmje, a Magyarok menni Bamako, amelyben egy Budapesttől Afrikáig tartó rallyban vettek részt, és ezt végig kamera kísérte. Élő standup előadásával Badár Sándor is megtiszteli az eseményt, ahol kulisszatitkokat oszt majd meg a nézőkkel.

Június 15-én, szerdán 19.00 órakor az AGORA -Savaria Filmszínház vetíti Badár Sándor, a méltán népszerű humorista legújabb, Magyarok menni Bamako című filmjét, amelyben egy Budapesttől Afrikáig tartó rallyban vett részt, és ezt végig kamera kísérte.

Két őrült magyar - Badár Sándor és Kőváry Barna - elhatározza, hogy elindul egy őrült magyar rallyn a „Bamako"-n. Egyikük sem járt még Afrikában, nem beszélnek nyelveket, de bíznak a furfangos magyarok utazási szokásaiban, abban, hogy eddig is mindig élve értek haza. Ők sem számítanak rá, hogy - miközben egy összetett, nagyon kemény versenyen vesznek részt - egy izgalmas és színes filmet hoznak létre. Bőven van benne látvány, körömrágós percek, borzasztó fáradtság, na és a tárt karokkal váró Afrika.
Kultúrák és népek egymásra hatása Badár Sándor filmjében - Pataki Ádám operatőr kiváló tolmácsolásában.


Rendezte: Badár Sándor
Operatőr: Pataki Ádám
Szereplők: Badár Sándor, Kőváry Barna
Gyártásvezető: Szohár Ferenc
Gyártó: Cinemart

A vetítés előtt Badár Sándor mesél kalandos történetekről, amik a filmből kimaradtak, megható pillanatokról, az útról - ahogyan Ők látták Afrikát...

"Már a rajt is nagyon vicces volt, hiszen mi elrajtoltunk, de ottfelejtettük a cuccunkat, ezért vissza kellett fordulnunk, és csak tetemes késéssel indultunk újra.

Az egész utunkat áthatotta a humor és a jókedv. Lehet, hogy meglepő, de a legszomorúbb élmény a cél volt, mert bár borzasztóan fáradtak voltunk, mégis nagyon nehéz volt felfogni, hogy vége. Mi még menni akartunk tovább, és szinte mindenkiben ugyanaz fogalmazódik meg ott, történetesen, hogy Afrika milyen erővel húzza az embert.

De menet közben is volt egyszer egy töréspontunk, amikor majdnem szembesültünk azzal a ténnyel, hogy kiestünk. Azt nagyon nehéz lett volna feldolgozni" Mondta egy korábbi interjúban Badár, és bizonyára lesz még mit megosztani a szombathelyi közönséggel, június 15-én!

Jegyek elővételben 2200 Ft-ért az AGORA Jegyirodában (Szombathely, Belsikátor 1., 94/511-266), a www.jegymester.hu webáruházban, valamint a rendezvény előtt a helyszínen 2500 Ft-ért válthatók.

Új hozzászólás