Szexi fehérneműk összebújós estékre

2011.06.16. - 03:00 | vaskarika.hu

Szexi fehérneműk összebújós estékre

Lányok figyelem: aki még nem próbálta szexi fehérneművel levenni a lábáról ágyastársát, annak éppen itt az ideje. Megkönnyítjük a választást a legvadítóbb modellek közül.

Ma már számtalan fehérneműtípust dobnak piacra, de az ízlésesen szexit nehezen lehet kihalászni a sok giccses közül. A választásnál jó odafigyelni az intim ruhadarab anyagára, színére.

fehérnemű

Természetesen a selyem a nyerő, de akinek vékony a pénztárcája, annak sem ajánljuk a műanyagból készült fehérneműt, vagy a csiricsáré színeket. A fekete szinte mindig hódít, és sokak szerint a legcsábítóbb, ha anyaga áttetsző tüll vagy vékony csipke.

A hagyományos melltartó-bugyi páros mellett megjelentek a fűzős vagy a többrészes összeállítások is. Rákaphatunk tehát a kosaras melltartóból, csipkés alsórészből és combtőig érő, finoman áttetsző kombinéből álló együttesre is. Az ízlésesen csipkés, félkosaras melltartóval és harisnyakötővel vagy combfixszel megspékelt fekete kombináció láttán a legrafináltabb férfi is úgy érezheti, kész bármire.

fehérnemű

A kisebb keblű hölgyeknek a push-upos melltartók az ideálisak, de a választék itt nem merül ki. Az igazán kicsi domborulatokkal megáldott nők bevethetik az úgynevezett csodamelltartót, amely dupla push-up párnával készül. A klasszikus vörös vagy piros-fekete színtársítás most is nyerő.

A babydoll vagy kombiné a molett hölgyek kedvence lehet, nem mutat meg mindent, de ha áttetsző anyagból készül, aligha akad olyan partner, akit lehangol. Alapvetően kétféle modell közül válogathatunk: az egészen testhez álló vagy a vékony vállpántos, lefelé kissé bővülő szabásúak közül.

fehérnemű

A legjobb, ha a selyemből, szaténból, illetve átlátszó tüllből készült modellekre vetjük rá magunkat. A kosaras mellrészű darabok előnye, hogy nem szükséges melltartót venni alájuk. Illik hozzájuk a franciabugyi, amely a nagyobb fenekű, szélesebb csípőjű lányoknak is jól áll. Főleg, ha mély dekoltázsú kombinéval társítják.

A fűzős vagy fűzőszerű fehérneműk lehet, hogy nem éppen a legkényelmesebbek, de nagy előnyük, hogy alakformálóak. A csipkével díszített merevítős és levehető vállpántos, hosszított fazonú, fűzőszerű, csípőig érő alsónemű (corsage) mellett az alakformáló, egyrészes fűzős darabok (corselet) reneszánszukat élik.

fehérnemű

Ez utóbbiak erősebb, rugalmas anyagból készülnek, és vékony derekat varázsolnak a férfiszemek elé. A meleg nők se óvakodjanak a viselésétől, ezek a fehérneműk a nőiességet emelik ki. Bohókásabb színekkel játékossá is tehetjük a visszafogott és elegáns hatást nyújtó intim ruhadarabok hangulatát.

A bodysuitként emlegetett, testhez álló fehérneműk kifejezetten az összebújásra készültek, néhányan egyenesen fétisdarabokként emlegetik. Ha csokibarna a bőröd, és alakod előtt le a kalappal, kár és vétek kihagyni, a szenvedélyes éjszaka garantált. Nonkonformista hölgyeknek kötelező.

fehérnemű
 

Új hozzászólás