Újra Beach Party Bükfürdőn - Vastag Csaba a sztárvendég (június 26.)

2011.06.21. - 07:20 | vaskarika.hu

Újra Beach Party Bükfürdőn - Vastag Csaba a sztárvendég (június 26.)

Helyszín: Bükfürdő

Dátum: 2011.06.26.

Bükfürdőn a beach party szinte már hagyomány: idén június 26-án az úszómedence melletti homokos partú, karibi hangulatú koktélbár és az egész fürdő ismét egy lazulós bulival várja a szórakozni vágyókat. Élő koktél show, body builder show, vízilabda mérkőzés, és a sztárvendég: Vastag Csaba!

A tavalyi nyáron Bükfürdő megmutatta új arcát is: homokos partú, tengerpartot idéző, karibi hangulatú koktélbárt avattak 2010 júniusában, így ma már a jól ismert szolgáltatásokon kívül hűsítő koktélok is csábítják a pálmafás, homokos plázs nádtetős koktélbárjába a látogatókat. A beach party Bükfürdőn mondhatni hagyomány lett,és Bükfürdő a már jól bevált és minőségi szolgáltatásai mellé tehát beújított egy olyannyira élethű karibi hangulatot, hogy az ember mezítláb a homokban, koktélt szürcsölgetve nem véletlenül képzeli azt, hogy valamelyik távoli, tengerparti ország felkapott szórakozóhelyén időzik épp. De nyilván ebben közrejátszik az is, hogy igényes és kiváló színvonalon működik a fürdő, hulladékot szinte nem is látni, tisztaságot, szórakozási lehetőséget és újdonságot viszont annál többet. Érdemes tehát ellátogatni Bükfürdőre, akár fiatal, akár idősebb az ember, sőt, a látogatók idén is különleges kedvezményekben részesülhetnek.  

Idén június 26-án az úszómedence melletti homokos partú, karibi hangulatú koktélbár és az egész fürdő ismét egy lazulós bulival várja a szórakozni vágyókat. Élő koktél show, body builder show, vízilabda mérkőzés, és a sztárvendég: Vastag Csaba.


Programok 13.00 órától:

  • Sztárvendég: Vastag Csaba - Beach Club, fürdő
  • Vörös Zoltán ( Red Rock) Body Builder Show - Beach Club, fürdő
  • Strong Man bemutató: Kránitz Gábor és edzőtársa Gadó András - Beach Club, fürdő
  • Felnőtt férfi vízilabda mérkőzés: Vasi Aligátorok - Beach Club, fürdő
  • Látvány mixer-koktél show - Beach Club, fürdő

A tavalyi eseményről itt írtunk:

Karibi hangulat egy karnyújtásnyira - megnyílt a Beach Club a Büki Gyógyfürdőben 

Új hozzászólás